via EkstraBladet Rabatkoder

FCK – FC NORDSJÆLLAND | Hvem hersker over Sjælland?

23. september 2018 16:00 Telia Parken
FC København V FC Nordsjælland
TVVUVV
Sidste 6 kampe
VUTVTT
Udgivet d. Sidst opdateret 19. september 2018 @ 10:59

FCK - Nordsjælland optakt

FCK tager hjemme imod FC Nordsjælland søndag d. 23. september kl. 16.00. FCK ligger nummer 1 i den danske superliga, mens Nordsjælland ligger nummer 7. FCK måtte se sig slået i Herning af de danske mestre, mens Nordsjælland let kunne besejre Randers. Så Nordsjælland kommer med masser af selvtillid til Parken.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

Uha, FCK løb ind i deres andet nederlag i superligaen med nederlaget i Herning. De kunne ellers med en sejr have skabt lidt luft til de andre hold, men heldigvis for spændingens skyld kunne FC Midtjylland få de ellers så succesrige FCK’ere i knæ. Man skal ikke lave straffespark mod FCM, for Jakob Poulsen er sikkerheden selv på de chancer.

FC Midtjylland var skarpere på dagen og fik ganske vist med lidt held og sving scoret tre mål mod FCK. Det er ikke hver dag man ser det. Så hjalp det kun lidt, at Dame N’Doye kunne score københavnernes enlige mål til stillingen 2-1. Da var der lidt spænding om kampen, men den forsvandt små 9 minutter senere med Dal Hendes 3-1 mål.

FCK skal holde fokus flere steder nu med starten af EL gruppespillet lige om hjørnet. Det plejer at koste i den hjemlige liga, når danske hold deltager her, og det ramte så også FCK. De var ellers kommet ind i en god stime uden nederlag, men der er ikke mange hold, der får lov at vinde i Herning. Måske havde de fleste spille en tanke på den russiske modstander i baghovedet allerede i søndags, men den kamp ligger torsdag aften. Mon ikke cheftræner roterer med nogle af spillerne, så der kommer nogle friske ben ind mod FC Nordsjælland?

FC Nordsjælland havde godt styr på Randers i sidste runde og vandt helt fortjent med 4-1. Der er kommet godt drive og fart over nordsjællændernes spil. Andreas Skov Olsen blev dobbelt målscorer efter at Jonathan Amon flot havde bragt FCN foran. Derefter kunne de nærmest cruise sejren hjem. Det var bestemt lovende takter i forhold til sidste hjemmekamp, som man tabte til Horsens.

For cheftræner Kasper Hjulmand var det også en triumf, for han siger, at de har arbejdet meget med offensiven og har justeret flere ting. Så det var en tilfreds træner, der kunne tage smilet på i søndag. Om der bliver grund til flere smil denne søndag i Parken, kan vi ikke vide, men det kunne ligne FCN at tage ned og drille storebror, der givetvis har tankerne lidt ude i Europa. Det bliver i hvert fald interessant at se, om FCN’s offensiv kan få lige så meget plads at boltre sig på, som Randers gav dem lov til.

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at der scores over 2,5 mål. FC Nordsjælland har fået godt gang i deres angrebsspil, og de skal nok kunne lave et enkelt mål. FCK vil ganske givet være lidt ømme i benene, men hvis Ståle Solbakken lader et par friske ben tage over, vil de også kunne lave et par kasser.

Få op til 1000 kr. startbonus til spil på kampen med Jetbull

Seneste indbyrdes kampe

FCK: 3
Uafgjorte: 4
FC Nordsjælland: 3

Seneste møde mellem de to mandskaber i Parken endte 2-1 til FCK.

FCK nyheder

Michael Lüftner er ude resten af sæsonen.
Sotirios er ude på ukendt tid.
Jonas Wind er tvivlsom med en lårskade, men træner dog med igen.

FC Nordsjælland nyheder

Mads Mini Pedersen er ude med en skade.

Reklame

FCK - FC Nordsjælland odds og spilforslag