via EkstraBladet Rabatkoder

FC København – FC Midtjylland: Hvem er bedst i landet her?

25. november 2018 18:00 Telia Parken
FC København V FC Midtjylland
UUVTVT
Sidste 6 kampe
VUVVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 14. november 2018 @ 10:17

FC København - FC Midtjylland optakt

FC København tager hjemme imod FC Midtjylland søndag d. 25. november kl. 18.00. FC København ligger nummer 2 i den danske superliga, mens FC midtjylland ligger nummer 1. Begge hold har 35 points. FCK spillede 1-1 ude mod AaB i sidste runde. FC Midtjylland vandt med hele 5-0 hjemme mod Vejle.

Læs vores tip

Optakt og gratis betting tips

FCK måtte skuffende nøjes med det ene point i Aalborg. Men her venter der et ægte topopgør i superligaen mellem de to hold i toppen. Vinderen vil indtage førstepladsen. De to hold mødte hinanden i Herning i pokalturneringen, og her vandt FCM med 2-0. Ståle Solbakken skal sørge for at holde fokus på både Europa og Danmark. Det har uden tvivl kostet lidt i den hjemlige liga, men det er altså vilkårene for et dansk hold. Her får de en gylden mulighed for at vise alle, hvem der er bedst i landet lige nu.

FC Midtjylland udraderede stakkels Vejle med hele 5-0 i sidste runde. Så selvom Jess Thorup er rejst til Belgien, så kører holdet fra heden som forventet derudaf og tromler al modstand til side. Kun i Esbjerg måtte de smide points til allersidst i kampen. Og Midtjylland kan score mål. De hamrer dem ind i kassen i alle deres kampe, så hvorfor skulle de ikke kunne vinde i Parken og sikre sig førstepladsen?

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at begge hold scorer. Det er to målsøgende hold, som mødes i denne kamp. Det lugter af mange mål og jeg tror på begge hold vil lykkes med at finde vej til netmaskerne.

Spil på kampen med 1000 kr. i velkomstbonus hos Betfair

Seneste indbyrdes kampe

FC København: 4
Uafgjorte: 0
FC Midtjylland: 6

Seneste møde mellem de to mandskaber i København endte 0-2.

FC København nyheder

Nicolai Boilesen – skadet
Viktor Fischer – skadet

FC Midtjylland nyheder

Artem Dovbyk – skadet
Ayo Simon Okusun – skadet
Tim Sparv – skadet

Læs flere Superliga tips her…

AGF – AC Horsens

FC Nordsjælland – OB

Vendsyssel – Esbjerg

Reklame

FC København - FC Midtjylland optakt