via EkstraBladet Rabatkoder

FCK – Esbjerg | Hvem kan stoppe løverne?

9. december 2018 16:00 Telia Parken
FC København V Esbjerg fB
VTVUUV
Sidste 6 kampe
TUTVUV
Udgivet d. Sidst opdateret 7. december 2018 @ 11:58

FCK - Esbjerg optakt

FCK tager hjemme imod Esbjerg d. 9. december kl. 16.00. FC ligger nummer 1 i superligaen, mens Esbjerg ligger nummer 5 i superligaen. FCK vandt i sidste runde 1-6 ude mod Horsens. Esbjerg tabte 1-4 hjemme mod AaB.

Vores tip

Optakt og gratis betting tips

FCK fik sat Horsens grundigt til vægs med en storsejr på hele 6-1 mod stakkels Horsens. Det var dog på en lidt billig baggrund, for tidligt i kampen måtte Horsens’ målmand ud med et rødt kort. Så Robert Skov kunne krone sit hattrick med også at kunne kalde sig superligaen topscorer med sine 13 mål. Han er nok en af de varmeste navne i dansk fodbold lige pt., så mon ikke han snart ryger til udlandet?

Esbjerg måtte hjemme se sig slået klart af AaB. Vestjyderne lignede ikke meget et hold, der hører hjemme i top-6. Dertil kom der for mange fejl i forsvaret. Kun et enkelt farligt frisparksforsøg fra Petre kunne ligne klasse. Der venter en hård kamp for vestjyderne her, der vil være lykkelige for bare at kunne få point med hjem.

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at FCK vinder kampen med mere end 1 mål. FCK skal vinde for at holde sig foran rivalerne fra FCM. Esbjergs forsvar ser ikke sikkert ud lige nu og det skal Skov og N’doye nok finde ud af at komme igennem. Det vil de også gøre mere end en gang.

Få velkomstbonus og 100kr gratis spil til Superligan med NordicBet

Seneste indbyrdes kampe

FCK: 9
Uafgjorte: 1
Esbjerg: 0

Den seneste kamp i København vandt FCK med 2-0.

FCK nyheder

Viktor Fischer – tvivlsom

Esbjerg nyheder

Kristian Dirks Riis – skadet

Læs flere Superliga tips her…

FC Nordsjælland – AGF

Vejle – Brøndby

AaB – AC Horsens

Vendsyssel – Randers

FC Midtjylland – OB

Reklame

FCK - Esbjerg odds og spilforslag