via EkstraBladet Rabatkoder

FCK – Bordeaux | Sæt nu proppen i flasken!

13. december 2018 21:00 Telia Parken
FC København V Bordeaux
VTVUUV
Sidste 6 kampe
VUVUUU
Udgivet d. Sidst opdateret 10. december 2018 @ 12:59

FCK - Bordeaux optakt

FCK tager hjemme imod Bordeaux d. 13. december kl. 21.00. FCK ligger nummer 1 i deres hjemlige liga, mens Bordeaux ligger nummer 10 i deres hjemland. FCK tabte i sidste runde 0-1 ude mod Zenit. Bordeaux vandt 2-0 hjemme over Slavia Prag.

Se vores tip til kampen her

Optakt og gratis betting tips

FCK har kun en mulig vej til succes, og det er en sejr over holdet fra det sydfranske vindistrikt. Samtidig skal de håbe på lidt russisk hjælp fra Zenit, og så har de sikret sig adgang til videre deltagelse i denne turnering. Der er mange hvis’er og Ståle Solbakken skal nok sætte sit hold op til dåd. Så må tiden vise om det er nok for de danske hold. Jeg håber de klarer den, men alting bliver i realiteten afgjort nede i Prag.

Bordeaux kan i teorien også overtage den eftertragtede andenplads i gruppen. De skal også håbe på at Zenit kan slå Slavia Prag i den sidste kamp, som spilles samtidig. Kravet er selvfølgelig en sejr for dem i kampen mod FCK. Så det er en meget åben gruppe, hvor kun russiske Zenit har sikret sig førstepladsen. Bordeaux er i hvert fald klar efter en flot sejr hjemme over Slavia.

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at Over 2,5 mål. Hjemmeholdet skal frem over isen og vinde kampen. De vil angribe hidsigt fra start. Franskmændene kan heller ikke lurepasse, så der vil blive forsøgt angreb lige fra første dommerfløjt.

Find et godt betting tilbud her, inden du spiller på kampen

Seneste indbyrdes kampe

FCK: 1
Uafgjorte: 0
Bordeaux: 0

Den omvendte kamp i Bordeaux vandt FCK med 2-1.

FCK nyheder

Viktor Fischer – tvivlsom
Michael Lüftner – skadet resten af sæsonen

Bordeaux nyheder

Zaydou Youssouf – skadet i lægen
Igor Lewczuk – forstuvet ankel
Younousse Sankhara – afsoner karantæne

Reklame

FCK - Bordeaux odds og spilforslag