via EkstraBladet Rabatkoder

FCK – BIF | Superligaopgøret over dem alle

12. august 2018 16:00 Telia Parken
FC København V Brøndby IF
VVVVVU
Sidste 6 kampe
VVUVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

FCK - Brøndby Betting Tips

FCK spiller hjemme i Parken mod Brøndby søndag d. 12. august kl. 16.00. Det er ligaens nummer 2 mod nummer 1. Så er det tid til klassikeren over dem alle i dansk fodbold. Der er ikke nogle der hader hinanden mere end fansene fra disse to mandskaber. Det er ikke bare håneretten, der er på spil, det er også om en plads med helt fremme i superligaen de næste par uger.

Få bonus til Superligaopgøret og øg spændingen her

Se vores tip til kampen og få et godt tilbud

Optakt og gratis betting tips

FCK kom hjem fra Odense med alle tre point efter en smal 1-0 sejr. Der var dog chancer til mange flere mål, men dem formåede de alle at brænde. Eller kan man konstatere, at FCK nyder godt af et topholds held til at der ikke dømmes straffespark for dobbelt-hands i feltet. Indrømmet, det gik stærkt, men under sommerens VM, ville den klart være blevet fløjtet. Dame N’Doye blev atter målscorer, og han virker som en meget farlig herre i front lige nu.

Hele FCKs hold virker ret solide lige nu. De har nu fem sejre i træk og en målscore på 15-0. FCK skal dog en tur til Sofia i Bulgarien torsdag, og den kamp kommer bestemt til at sidde i kroppen. Det er jo også en god flyvetur og altid noget, som koster kræfter og koncentration, når man er ude på eventyr i Europa. Men FCK er så rutinerede og har så bred en trup, at det ikke bør blive et problem for dem. Det har de prøvet før, så det er en del af rutinen.

Brøndby klarede at vinde 2-0 mod rivalerne fra Nordsjælland. Det var dog ikke et Brøndbyhold med det sædvanlige pres over hele banen. De sparede ligesom lidt på kræfterne og satsede i stedet på hurtige omstillinger. Det sidste mål faldt inde i overtiden, og var mere et lucky punch end dygtigt udført angreb. Men for Wilczek var det vigtigt, at han kom på måltavlen. Angribere har det med at levere varen i stimer, så der må være mere i vente fra polakken.

Brøndby skal også ud i Europa torsdag, hvor turen går til Serbien. Det bliver også en tur, der kan trække tænder ud på spillerne. Men da begge hold således skal ud på tur om torsdagen er det jo helt lige på den konto. Eneste forskel i mine øjne er, at Brøndby er et mindre rutineret hold på den front.
Det bliver et tæt, men interessant opgør de to hold vil give os i Parken, hvor der nok skal blive god underholdning. sådan plejer det i hvert fald at være.

Vores tip

Mit tip lyder på en hjemmesejr til de blå/hvide. De har forskellen i Falk og N’doye, der kan ruske op i ethvert forsvar. Og med et måske lidt træt Brøndbyforsvar, burde de kunne afgøre duellen til FCKs fordel. Ståle Solbakken vil i hvert fald gerne kunne indtage førstepladsen bagefter. FCK vinder kampen er set til odds 2,40 hos Danske Spil.

Spil på at FCK vinder: Få forhøjede odds 12.00 med Betfair her

Er du ikke FCK fan? 

Spil på at Brøndby vinder: Få forhøjede odds 14.00 med Betfair

Seneste indbyrdes kampe

FCK : 3
Uafgjort : 3
Brøndby : 4

Seneste opgør i Parken endte 1-1 i maj måned.

FCK nyheder

Pieros Sotirio – skadet, men er tilbage i træningen
Jonas Wind – skadet
Pierre Bengtsson – skadet

Brøndby nyheder

Kevin Mensah – langtidsskadet

Reklame

FCK - BIF odds og spilforslag