via EkstraBladet Rabatkoder

FCK – AaB | Betting tips og optakt

29. juli 2018 18:00 Telia Parken
FC København V AaB
TUVVTU
Sidste 6 kampe
VVTVUT
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

FCK - AaB optakt

Efter en stærk start på sæsonen fra AAB møder de nu storholdet FCK i København. FCK har fået en dårligere start end forventet og skal nu stå overfor et hold på vej fremad. Kan AAB fortsætte denne fantastiske start eller får FCK en vigtig sejr for moralen på holdet.

Opret dig hos NordicBet idag og få velkomstbonus og ekstra gratis spil på Superligaen.

Optakt og gratis betting tips

AaB kommer til København med god selvtillid og en fantastisk start på sæsonen. De slog i første runde Sønderjyske med 0-1 på udebane, hvilket var en vigtig sejr, da de må forventes at være to hold der matcher hinanden rigtig fint længere ind i sæsonen. Næste spillerunde vandt de over de forsvarende mestre fra FC Midtjylland efter at have været kommet bagud 0-1, hvilket må alt andet lige forventes at have givet et kæmpe selvtillidsboost. Det virker til at tilføjelsen af Jores Okore og Kasper Kusk har haft en positiv indflydelse om end det er tidligt i sæsonen.

FCK kommer til kampen med en blandet start under forventning. De startede ud med et chokerende nederlag til Horsens men vandt så senest mod Hobro som virkelig ser dårlige ud indtil videre. Udover i Superligaen så sneg FCK sig lige videre i Europa i to kampe hvor de heller ikke så imponerende ud. FCK stiller til start i denne sæson med et meget nyt hold, hvor der selvfølgelig skal noget tilvænning til.

De to hold har en historik med at spille den del uafgjort. AaB kommer med en kæmpe selvtillid men vil formentlig være tilfredse med 1 point i København. FCK har noget at skulle bevise i denne kamp, men med et hold der ikke helt er spillet sammen endnu, tror jeg de får svært ved at besejre nordjyderne på trods af hjemmebanefordelen.

Vores tip

Det bliver en tæt kamp søndag aften i København. FCK skal ud og vise noget samtidig med at AaB skal vise at det ikke var held at de vandt mod de forsvarende mestre. Historikken mellem de to hold antyder at de ikke scorer særlig mange mål mod hinanden, og tit ender med pointdeling. Derfor tror jeg kampen ender X hvilket du kan finde til odds 3,95 hos Unibet.

Find bonus og læs mere om Superligaen her

Seneste indbyrdes kampe

FCK – 2
Uafgjort – 3
AAB – 1
Den seneste kamp blev spillet 13.05.2018 hvor AAB vandt 1-0.
De to mandskaber har igennem tiderne spillet en del uafgjort, og det kunne meget vel ske igen.

FCK nyheder

Jonas Wind – Ukendt skade
Pieros Sotiriou – Ukendt skade

AAB nyheder

Marco Harboe Ramkilde – Fodskade
Kasper Pedersen – Ukendt skade
Patrick Kristensen – Ukendt skade
Ingen af disse skader bør have nogen betydning for holdenes startopstilling.

Reklame

FCK -AaB odds og spilforslag