via EkstraBladet Rabatkoder

FC ROSKILDE – LYNGBY BOLDKLUB: Skal Roskilde have sæsonens første sejr?

9. september 2018 13:45 Roskilde Idrætspark
FC Roskilde V Lyngby
TUUTVU
Sidste 6 kampe
TTVTUT
Udgivet d. Sidst opdateret 6. september 2018 @ 13:40

FC Roskilde - Lyngby Boldklub optakt

Denne kamp i den danske 1. division byder på FC Roskilde der på hjemmebane tager imod storklubben Lyngby Boldklub.

Optakt og gratis betting tips

FC Roskilde er som mange har forudsagt, lige pt det ringeste hold i ligaen. De har fået blot 3 point efter de første 7 kampe, og har endnu til gode at vinde en kamp. På hjemmebane har de kun fået et enkelt point i sæsonen, og det ligner at de bliver klare nedrykkere i denne sæson. Hverken spillermaterialet eller niveauet på banen virker synderligt imponerende, og kampen mod Lyngby kunne godt ende grimt for dem. I denne sæson har det være en udfordring at få lukket af nede i deres defensiv, de topper ligaen med 15 indkasserede mål og har blot scoret 6 mål, hvilket danner et tydeligt billede af at det halter i begge ender af banen.

Lyngby var den store favorit inden sæsonen startede til at rykke op i Superligaen. De har fået en forfærdelig start på sæsonen, og mange undrer sig nu over om hvorvidt de kommer til at spille med i topkampen. For Lyngby har det især været i den defensive ende hvor de har haft problemer. De har ligesom Roskilde lukket hele 15 mål ind i denne sæson. Deres offensiv har til gengæld set okay ud til tider, og især Mathias Rasmussen har vist at han kan finde målet med hans 3 mål i denne sæson. Lyngby er sammen med Næstved det dårligste udehold i ligaen, og de har kun hentet et enkelt point.

Det bliver en kamp mellem to hold der spiller rigtig dårligt for tiden. FC Roskilde har ikke så meget at miste, men det bliver en kamp hvor Lyngby kan få sparket sæsonen i gang.

Vores tip

På trods af den rigtige dårlige start på sæsonen af Lyngby, så er der en grund til at blev udråbt som favoritter til at rykke op. De har et rigtig godt hold, som underpræsterer helt vildt indtil nu i denne sæson. Jeg tror på at Lyngby udnytter at de nu møder ligaens dårligste hold, og at de får 3 point. Det er set til odds 2,45. Sejr til Lyngby.

Få velkomstbonus op til 1000 kr. med Bwin her

1. Kun for nye kunder 18+ år, bosat i DK der er nye real money spillere. 2. min. indbetaling: 100 kr. 3. Gennemspilning: 10 X til min. odds 1.70. 4. Indbetaling: inden 30 dage efter registrering. 5. Indbetaling med Moneybookers/Skrill, Neteller eller PaySafe Card kvalificerer sig ikke 6. Specifikke samt generelle vilkår og betingelser gælder.

Seneste indbyrdes opgør

FC Roskilde – 1
Uafgjort – 1
Lyngby – 3
Deres seneste indbyrdes kamp blev spillet d. 28.03.2016 hvor kampen endte 0-0.
Man kan se et klart billede af at det er Lyngby der har haft et godt tag på FC Roskilde. Det kunne meget vel gentage sig når de to hold står overfor hinanden igen.

FC Roskilde nyheder

FC Roskilde har ingen officielle skader op til kampen og vil formentlig stille med stærkeste opstilling.

Lyngby nyheder

Lyngby har ingen officielle skader op til kampen og vil formentlig stille med stærkeste opstilling

Reklame

FC Roskilde - Lyngby odds