via EkstraBladet Rabatkoder

FC Roskilde – FC Fredericia | Betting tips og optakt

5. august 2018 13:45 Roskilde Idrætspark
FC Roskilde V FC Fredericia
TVVTVT
Sidste 6 kampe
TVTUTT
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

FC Roskilde – FC Fredericia optakt

Denne kamp i anden runde af den danske 1. division, byder på FC Roskilde og FC Fredericia. To hold der ikke fik den ønskede start i første runde. De mødes søndag d. 5 i Roskilde.

Optakt og gratis betting tips

FC Roskilde startede sæsonen med at tabe med hele 5-2 til HB Køge. En kamp, der virkede til at de på forhånd havde givet op rent defensivt. Der skal klart ske nogle ting i den ende af banen, hvis de ikke skal rykke ned i år. De kommer til denne sæson efter at have endt som 10er sidste sæson, så målet må være at ende i midten af tabellen. FC Roskilde har generelt en fin hjemmebane og det er dér de har hentet størstedelen af deres point de sidste par sæsoner.

Find betting tilbud fra danske bookmakere her

FC Fredericia startede deres sæson med at tabe 3-2 til oprykkerne fra Næstved, hvilket man må sige ikke var en optimal start fra dem. FC Fredericia viste egentlig fint spil, og især da de kom foran 2-1, men i 2. halveg faldt de desværre bare helt igennem. I sidste sæson endte de på 6. pladsen, i en faktisk rigtig fin sæson, hvis man ser bort fra slutningen, hvor de tabte rigtig mange kampe.

Efter min mening har de niveauet til at ende i den gode halvdel af tabellen, og måske endda spille med om oprykning, men det kræver at man ikke taber til bl.a. Næstved.

Med den indbyrdes historik i tankerne, og at FC Fredericia ikke har vundet mod Roskilde siden 2014, så kan jeg ikke se dem tabe. Med det sagt tror jeg dog at FC Roskilde vil stille sig tilfredse med et enkelt point.

Vores tip

FC Roskilde er som sagt generelt et fint hjemmehold, og den indbyrdes historik taler også for dem. FC Fredericia har tilgengæld været et rigtig skidt udebanehold i sidste sæson. På trods af det så har FC Fredericia et bedre hold og de har noget de skal ud og vise. Med det sagt så vil jeg mene der er stor chance for at kampen ender uafgjort, da FC Roskilde nok vil stille sig tilfredse med 1 point mod et stærkere hold. Du kan finde det lige nu til odds 3,45 hos Betsafe.

NordicBet har lige nu en god bonus til 1. Division – find den her!

Seneste indbyrdes kampe

FC Roskilde : 3
Uafgjort : 2
FC Fredericia : 0

Den seneste kamp blev spillet d. 22.10.2017 hvor den endte 1-1.

Generelt kan man klart se et billede af at FC Roskilde hidtil har haft et rigtig fint tag på FC Fredericia. Sidste gang FC Fredericia vandt over FC Roskilde var helt tilbage i 2014.

FC Roskilde nyheder

Ingen skader

FC Fredericia nyheder

Ingen skader

Ingen af holdene har nogle officielle skader før kampen.

Reklame

FCR - FCF odds og spilforslag