via EkstraBladet Rabatkoder

FC Nordsjælland – Vendsyssel FF | Betting tips og optakt

29. juli 2018 12:00 Right to Dream Park
FC Nordsjælland V Vendsyssel FF
IUVUVU
Sidste 6 kampe
VVVVVU
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

FCN - VEN optakt

FC Nordsjælland møder hjemme i Farum det friske pust fra Vendsyssel søndag d. 29. juli kl. 12.00. De forsvarende bronzevindere fra sidste sæson tager imod de buldrende oprykkere fra nord. For Vendsyssel er pt. et tophold, mens Nordsjælland kun har to uafgjorte kampe med sig. Så ingen tvivl om Nordsjælland sætter næsen op efter at vise, hvem der det bedste hold her.

Som jeg skrev tidligere, så er de første runder altid billigere at få points i, fordi topholdene skal ud i Europa og sikre sig pladser der. Det virker som en helt åben kamp.

Få 1.000 kr. at bette for hos Betfair

Klik her for at se vores tip til denne kamp

Optakt og gratis betting tips

Nordsjælland har sikret sig avancement til næste runde i Europa, men det har bestemt kostet hjemme i superligaen, hvor de kun har fået to uafgjorte i hus. For Kasper Hjulmand begynder de mange skader i truppen nu at gøre ondt. I kampen mod AGF måtte han skrive en mere på listen, nemlig anfører Mads “Mini” Pedersen, som slutter sig til de skadede Mathias Jensen og Godsway Donyoh. Så det ligner mere et U-21 hold, der skal klare ærterne nu.

Vendsyssel er som en humlebi fløjet lige ind i superligaen med to 3-2 sejre. De går til sagen med krum hals og kan som det ser ud lige nu godt begå sig på den fine scene. Så længe de kan score mål i kampene, skal der nok vente flere point til dem. For træner Jens Berthel Askou må det være en smule bekymrende, at holdet har lukket to mål ind i hver kamp, for det bliver man ikke ved med at få points på.

Lucas Jensen er selvfølgelig en glad mand, fordi han kan lave mål og ved sin side har har lige så brandfarlige Brandao, der også scorede et glimrende mål imod Esbjerg. Det bliver spændende at følge de to forrest. bagest har Jakob Hjorth vist gode indsatser i sine kampe med den gode sidste skanse i målmand Nicolai Flø, der virker sikker i sine indgreb. De er begge unge spillere men spillere, men man kan kun være imponeret af det man har set indtil videre.

Vores tip

Over 2,5 mål. Det virker som en helt lige kamp, men Vendsyssel vil givet gå efter at få lavet mål, mens forsvaret ikke virker så hermetisk lukket. Derfor tror jeg der kommer mange mål i kampen.

Spil på over 2,5 mål helt risikofrit via Bwins app – læs mere og find bonus her

Seneste indbyrdes kampe

De seneste møder fordeler sig således:

FC Nordsjælland: 2
Uafgjort: 0
Vendsyssel: 0

De har aldrig mødtes tidligere i superliga regi, så de to kampe Nordsjælland har vundet har begge været pokalkampe, begge i øvrigt spillet i Vendsyssel.

FC Nordsjælland Team nyheder

Godsway Donyoh – ukendt
Mads Mini Pedersen – ukendt
Mathias Jensen – rygskade
Patrick da Silva – knæskade

Vendsyssel Team nyheder

Intet nyt

Reklame

FCN - VEN odds og spilforslag