via EkstraBladet Rabatkoder

FC Nordsjælland – SønderjyskE | Kunstgræsset bliver afgørende

1. oktober 2018 19:00 Right to Dream Park
FC Nordsjælland V SønderjyskE
TVUTVT
Sidste 6 kampe
UVVUTV
Udgivet d. Sidst opdateret 24. september 2018 @ 17:54

Nordsjælland - Sønderjyske optakt

Nordsjælland tager hjemme imod Sønderjyske mandag d. 1. oktober kl. 19.00. Nordsjælland ligger nummer 9 i den danske superliga, mens Sønderjyske ligger nummer 10. Nordsjælland tabte knebent til et dominerende FCK hold. Sønderjyske fik “kun” uafgjort i en målløs affære hjemme mod mestrene fra FCM.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

Nordsjælland kunne kun drille FCK lidt, da de fik udlignet i kampen til 1-1, ved Andreas Skov Olesens scoring. Det blev dog ved lige ved og næsten. Det var faktisk en okay præstation i betragtning af hvor meget mere dominerende FCK var på alle områder. Kampen mod sønderjyderne bliver en anderledes kamp for Nordsjælland. Her skal FCN ind og være spilstyrende mod en modstander, der er af en lidt anden kaliber.

Nordsjælland plejer at klare sig bedre på hjemmebanen med kunstgræs, som godt kan drille de andre hold lidt. Træner Kasper Hjulmand ved godt hvor det er klubben skal hente sine points, og hvis de skal med op i toppen er det bare en kamp, der skal vindes. Så er den ikke længere.

Sønderjyske måtte nøjes med det ene point i en meget hårdt spillet kamp mod FC Midtjylland, der fik sendt Sviatchenko i bad allerede efter 26 minutter. Trods en mand i overtal i mere end en time, kunne sønderjyderne ikke udnytte den mulighed. Trods gode muligheder af Mart Lieder og Bah kunne de ikke passere FCM’s målmand.

Det er Mart Lieder, den nyindkøbte hollænder, sønderjyderne skal forvente at målene skal komme fra. Han er også ved at ramme en god form efter at skulle bruge lidt tid på at vænne sig til den danske superliga.

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at FC Nordsjælland vinder kampen. Nordsjælland er et meget bedre hold, som spiller mere teknisk bold end sønderjyderne. Jeg har stor tiltro til at Nordsjælland nok skal komme længere op i tabellen.

Få 1.000 kr. til at spille for med Betfair

Seneste indbyrdes kampe

Nordsjælland: 3
Uafgjorte: 2
Sønderjyske: 5

Det seneste opgør de to klubber har spillet i Farum endte 2-2.

Nordsjælland nyheder

Mads Mini Pedersen – skadet

Sønderjyske nyheder

Johan Absalonsen – skadet

Reklame

Nordsjælland - Sønderjyske odds og spilforslag