via EkstraBladet Rabatkoder

FC Nordsjælland – Randers | Sparker den jyske hingst sig op i top 6?

15. september 2018 16:00 Right to Dream Park
FC Nordsjælland V Randers FC
UTVTUV
Sidste 6 kampe
UTVUUV
Udgivet d. Sidst opdateret 4. september 2018 @ 16:08

FC Nordsjælland - Randers optakt

Nordsjælland tager hjemme i Farum imod Randers i superligaen lørdag d. 15. september kl. 16.00. Nordsjælland ligger nummer 9 i den danske Superliga, mens Randers ligger nummer 7. Det handler for begge klubber om at komme opad i tabellen. En vinder kan efter runden komme i top 6.

Find og sammenlign danske bookmakere her

Optakt og gratis betting tips

For Nordsjælland var der kun et point at hente mod bundholdet OB, hvor man måtte rejse hjem efter 0-0. Det må ikke være tilfredsstillende for Nordsjælland at se sig selv så langt nede i tabellen. Javist har Europa eventyret kostet, men det er ikke her de hører hjemme efter egen selvopfattelse. Nu kommer chancen mod Randers, der bestemt ikke er en skræmmende modstander.

Kasper Hjulmand glæder sig til landskampspausen, for der er en del rutiner, der mangler at blive arbejdet ind i det unge mandskab. Transfervinduet er også lukket nu, så han ved, hvem der i truppen, så der kan blive kørt nogle løbemønstre ind. Nordsjælland står med kun en sejr i fem superligakampe. Det bliver jo så et parameter vi kan holde øje med i kampen mod Randers.

Randers måtte også kun nøjes med et point i sidste runde, hvor AaB var modstanderne. Den kamp endte 2-2 med André Rømer og Saba Lobzhanidze som målscorere. Det var en kamp, som havde mange chancer i begge ender, så måske ikke så uretfærdigt, at de måtte dele udbyttet her. Randers gav debut til nyindkøbet Marvin Egho. Det skal blive spændende at se, om han kan gøre en forskel oppe foran i angrebet.

Randers har ikke formået at vinde på udebane i denne sæson, men de har en ret god statistik mod netop Nordsjælland, som de kun har tabt til 2 gange ud af de seneste 10 kampe. Meget kan man mene om Randers, men kedeligt spiller de i hvert fald ikke. Hvis man tænker tilbage på kampen i Esbjerg, hvor Esbjerg kunne have snøret sækken med et straffespark til 4-0. Esbjerg brænder, og Randers kæmper sig til 3-3. Problemet med Randers er, at de spiller for mange kampe uafgjorte. Så er det bedre at vinde 3 kampe 1-0, som Esbjerg og så tabe til tophold. Enhver træner vil jo gerne have forsvaret til at spille til 0, så træner Thomas Thomasberg burde have en masse på sin blok til landskamppausen.

Vores tip

Mit tip på kampen her er at Begge hold scorer. Nordsjælland har som nævnt haft en god pause til at få holdet spillet bedre sammen. Så de skal nok finde vej til nettet. Det samme plejer Randers også at gøre i deres udekampe, hvor det kun er mod Midtjylland dette ikke er lykkedes.

Få et risikofrit spil med NordicBet lige her

Seneste indbyrdes kampe

Nordsjælland: 2
Uafgjorte: 3
Randers: 5

Seneste opgør i Farum vandt Nordsjælland med 3-2

Nordsjælland nyheder

Hos Nordsjælland er alle mand klar.

Randers nyheder

Hos Randers døjer Mikael Boman med en skade, men han træner dog med igen. Marcus Mölvadgaard skulle også være plaget af en skade og er tvivlsom.

Reklame

Nordsjælland - Randers odds og spilforslag