via EkstraBladet Rabatkoder

FC Nordsjælland – Horsens | Tigrene står over for den gule fare

26. august 2018 12:00 Right to Dream Park
FC Nordsjælland V AC Horsens
UUVTTV
Sidste 6 kampe
VUTUTU
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

FCN – Horsens optakt

FC Nordsjælland tager i denne tidlige søndagskamp imod Horsens. Umiddelbart ligner det et tæt opgør, men statistisk set er der kun et logisk resultat. Så stærkt dominerer FCN over ”Den gule fare”.

Find din nye bookmaker idag

Optakt og gratis betting tips

FCN har fået en blød start i denne sæson. Det blev til sæsonens anden sejr senest mod Vejle hjemme i Farum. Det var en kamp som gæsterne dominerede det meste af tiden, men FCN var effektive når chancen bød sig. Derfor endte det med en hjemmesejr på 2-0.

FCN har ambitioner om at nærme sig toppen af Superligaen og det kræver fuld gevinst i en kamp som denne. Det er der også en god mulighed for idet Horsens ikke er skræmmende.

Horsens startede med en sejr i Telia Parken over FCK. Siden er det kun blevet til tre point, alle hentet på hjemmebane i uafgjorte kampe mod overkommelige modstandere. Ude er det blevet til et par klare nederlag. Det er med andre ord ikke noget skræmmende udebanehold der gæster Farum.

Med flere ændringer i truppen siden sidste sæson er det ekstra hårdt at to af de rutinerede kræfter sidder ude med skader. Jonas Borring og Lasse Kryger er stærkt savnet, men der er håb om et snarligt gensyn.

Vores tip

Mit tip lyder spil på under 2.5 mål. Set til odds 2.27. FC Nordsjælland spiller sjældent sprudlende fodbold, men står solidt i forsvaret og venter på at chancerne opstår. Horsens kommer til at spille defensivt og vil måske få 4-5 gode chancer i kampen. Det vil næppe være tilstrækkeligt til at komme på tavlen. Hjemmeholdet skal derfor kun udnytte en eller to muligheder ofr at sikre den ventede sejr. Det tror jeg kommer til at ske og dermed ligner det en hjemmesejr på 1 eller to mål. Under 2.5 mål

Få op til 1.000 kr velkomstbonus og spil på Superligaen med Bwin

Seneste indbyrdes kampe

FC Nordsjælland og Horsens har mødt hinanden 28 gange tidligere. FCN dominerer klart ned sejr i over halvdelen af kampene. Blot 3 sejre til Horsens må siges at være lidt af et kompleks. FCN er ubesejret mod Horsens i de seneste 17 kampe.
FCN: 17
Uafgjort: 8
Horsens: 3

FCN nyheder

U21-landstræner Niels Frederiksen har udtaget Victor Nelsson, Andreas Skov Olsen, Mads ”Mini” Pedersen og Magnus Kofod Andersen til EM-kval kampene i september.

Horsens nyheder

Jonas Borring: Ude med en lårskade. Han var ikke med i truppen til kampen mod AaB.
Lasse Kryger: Kom ind og fik det sidste kvarter mod AaB. Mangler kampform.

Reklame

FCN - ACH