via EkstraBladet Rabatkoder

FC Nordsjælland – FC Midtjylland | Det her bliver en målfest

20. oktober 2018 16:00 Right to Dream Park
FC Nordsjælland V FC Midtjylland
UVTVVT
Sidste 6 kampe
UVUVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 19. oktober 2018 @ 15:49

FCN – FCM optakt

FC Nordsjælland er godt kørende på Right To Dream Park, hvor de sjældent sætter point til og scorer mange mål. Andreas Skov Olsen og Godsway Donyoh står for 2/3 af alle FCN’s scoringer og der bliver noget at holde styr på for gæsterne. FC Midtjylland fører Superligaen, men det er ikke resultaterne på udebane der imponerer. Blot en enkelt sejr, men det også kun blevet til et nederlag. De scorer også i næsten hver kamp, så der er lagt op til en spændende kamp i Farum.

Læs vores tip

Optakt og gratis betting tips

FC Nordsjælland er ganske enkelt ringe på udebane. 2 point og senest et nederlag i Hobro. De er heldigvis bedre kørende hjemme i Farum og det bliver der i den grad brug for her. Frem for alt skal forsvaret tilbage til de takter de plejer at vise. Der er ikke råd til at lukke 2-3 mål ind når modstanderen hedder FC Midtjylland. Selv om FCN scorer flittigt hjemme på Right To Dream Park, kan de ikke forvente at få lov til at komme fra baghjul mod mestrene.

FC Midtjylland fortsatte den gode stime med 3-0 hjemme over Vendsyssel. Efter en rolig start satte mestrene sig på opgøret og 2-0 målet kort før pausen afgjorde reelt den kamp. De 27 scoringer hos FCM er godt fordelt, hvilket ses i at Paul Onuachu med sin 4. scoring er delt topscorer på holdet.

Det er et aktiv der kan blive god brug for i denne kamp. Det er nemlig langt fra sikkert, at én scoring er nok til at få point med hjem. FCN vil få deres del af chancerne og de er normalt ganske effektive til at udnytte dem. Det er derfor vigtigt, at FCM har styr på forsvaret fra start af. Ellers komme de nemt til at skulle jage resultatet i stedet for at kunne spille kontrolleret.

Vores tip

Vores tip til kampen bliver spil på over 2,5 mål. Der er lagt op til en underholdende forestilling, med to hold der gerne vil frem til afslutninger. Det bliver sandsynligvis det hold der har bedst styr på forsvaret der komme afsted med de tre point, men uafgjort vil ikke være den store overraskelse. Alt i alt en kamp der er værd at kaste et blik på, hvis der er mulighed for det.

888sport tilbud: Få fordoblet din gevinst på kampen

Seneste indbyrdes kampe

Resultaterne er nogenlunde jævnt fordelt mellem de to hold, men FC Midtjylland har vundet 7 af de seneste 10 kampe mod FC Nordsjælland, heraf 3 i Farum.

FCN: 16
Uafgjort: 12
FCM: 22

FCN nyheder

Der er ingen melding om skader eller karantæner.

FCM nyheder

FC Midtjylland benyttede landskampspausen til at skifte træner Jess Thorup ud. FCM ville ikke stå i vejen for et godt tilbud fra Gent. Ny træner er Kenneth Andersen, der før stod i spidsen for U-19 holdet. Der bliver dermed ikke tale om de store ændringer, da Kenneth Andersen kender rutinerne og spillerne får en træner de er bekendt med i forvejen.

Læs andre Superligatips…

Superliga: Vejle – FCK 21. oktober 2018

Superliga: AGF – AaB 21. oktober 2018

Superliga: Brøndby – OB 22. oktober 2018

 

 

 

Reklame

FCN - FCM odds og spilforslag