via EkstraBladet Rabatkoder

FC Nordsjælland – F.C. København betting tips og optakt

21. maj 2018 18:00 Right to Dream Park
FC Nordsjælland V FC København
IVTTTU
Sidste 6 kampe
ITUVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

FC Nordsjælland - F.C. København Betting Tips

Kampen om tredjepladsen er meget intens mellem FC Nordsjælland og F.C. København, og der er således masser på spil når de to hold mødes i denne afgørende bronzekamp. Tredjepladsen giver nemlig mulighed for at spille Europæisk fodbold, så der er lagt op til en nervepirrende kamp når de to hold mødes.

Optakt og gratis betting tips

Kampen om bronzemedaljerne er stadig åben, og der er ingen tvivl om at begge mandskaber vil gøre alt for at få den attraktive tredjeplads, og dermed mulighed for at spille Europæisk fodbold. Af de sidste 5 kampe har FC Nordsjælland vundet 2, og spillet 3 uafgjort, mens F.C. København vandt deres sidste indbyrdes opgør. På det seneste har FCK vist gode takter mens FC Nordsjælland generelt har haft sat mange point til i slutspillet, så FCK er favoritter til at snuppe en sejr. I de sidste tre indbyrdes opgør er der scoret 10 mål, så vi tror på der bliver scoret over 2,5 mål.

Vores tip

Smal sejr til FCK
Efter en elendig start i slutspillet er Ståle Solbakkens ved at få styr på sine tropper, så vi tror på at FC København trækker sig ud som vinder af denne meget vigtig kamp. Dette er på trods af at FCN har en lille fordel med deres kunstgræsbane i Farum. Men der er masser af potentielle europæiske millioner på spil, så der er ingen tvivl om, at FCK vil gøre alt for at redde lidt af æren efter en mildest talt dårlig sæson, og glæde deres fans med muligheder for at spille europæiske kampe.

Seneste indbyrdes kampe

Man må sige at statistikken ikke er med FC Nordsjælland, når de møder FCK. Holdene har mødtes 49 gange, og det er blot blevet til 9 sejre til Nordsjælland mens FCK har vundet 30 gange, og 10 af kampene er endt uafgjort. I de seneste tre kampe har FCN vundet 2, mens FCK vandt holdenes seneste indbyrdes kamp.

FC Midtjylland Team nyheder

Anføreren for FC Nordsjælland, Mathias Jensen, er blevet udtaget til VM-bruttotruppen forud for VM i Rusland. Den dygtige midtbanespiller har haft en super sæson, hvor han har lavet 8 assists og scoret imponerende 12 mål i Superligaen.

FC København Team nyheder

FC Københavns svenske målmand, Robin Olsen, er udtaget af den svenske landstræner Janne Andersson til at være blandt de spillere, der skal repræsentere Sverige ved VM. Robin Olsen vendte i søndags tilbage til truppen, efter den talentfulde målmand havde været ude med en skulderskade, som han fik i en kamp mod Hobro tilbage i Februar.