via EkstraBladet Rabatkoder

FC Nordsjælland – Esbjerg optakt og betting tips

15. juli 2018 12:00 Right to Dream Park
FC Nordsjælland V Esbjerg fB
UUVTTT
Sidste 6 kampe
VTUVUV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Optakt og gratis betting tips

Nordsjælland åbner superligasæsonen hjemme mod Esbjerg søndag d. 15. juli klokken 12.00. Det er midt på dagen, så alle kan nå hjem og se VM-finalen på TV senere.

FC Nordsjælland er klare favoritter i kampen mod oprykkerne fra Vestjylland. Men i åbningen af sæsonen er der en tendens til at pointene er lidt billigere, fordi holdene ikke har fundet deres gameplan helt endnu. Nordsjælland skal også tænke lidt på Europa, og så kan fokus godt glippe lidt.

Nordsjælland har gjort rent bord i deres træningskampe op til sæsonstart, hvor de har vundet samtlige kampe. Det tyder på et hold, som har fundet frem til nogle angribere, der kan lave mål. Især 3-1 over Ajax i Holland kan godt bruges som et udtryk for deres styrke lige pt. Opgaven for Kasper Hjulmand bliver at holde fokus på både Europa og den hjemlige liga. Han er sikkert ikke utilfreds med at de skal møde oprykkerne i den første kamp hjemme. Der burde være en sikker sejr på vej her.

Esbjerg er tilbage i det fine selskab efter en solid 3-0 sejr i den anden kamp mod Silkeborg. En mand strålede over dem alle: Anders Dreyer. Han scorede hattrick og sørgede for forløsningen i Esbjerg. Her bliver det så virkelighed og mand for mand kan vestjyderne ikke matche FC Nordsjælland på mange pladser. Jeppe Højbjerg i målet er en solid og dygtig keeper, som nok skal klare niveauet.

For cheftræner John Lammers gælder det om at få det unge, vestjyske hold til at få noget rutine i Superligaen. Der er ikke mange i truppen, der har erfaring fra det højeste niveau, så det skal bæres frem af gejsten og sulten. De kan ganske givet overraske de fleste hold i de første kampe, for der er købt nye spillere ind i sommerpausen.

Umiddelbart ligner det en stor mundfuld for EfB her på udebane i første runde, men samtidig vil de kunne spille uden pres, for de har alt at vinde..

Vores tip

FC Nordsjælland har scoret mange mål i deres træningskampe, hvor de senest nettede 3 gange mod Ajax. Esbjerg kan også overraske med et mål, men næppe mere end det fra deres side. Dermed bliver det et tip på at der scores over 2,5 mål i denne kamp. Bwin giver i skrivende stund odds 1,65 på det spil.

Seneste indbyrdes kampe

De seneste møder fordeler sig således:
FC Nordsjælland: 2
Uafgjort: 4
Esbjerg: 4

Seneste møde på Farum Park i Superligaen endte med 3-0 til Nordsjælland.

Nordsjælland nyheder

Nigel Bertrams er købt ind fra hollandske Breda som ny målmand.

Esbjerg nyheder

Joni Kauko er hentet fra Randers som ny spiller til midtbanen.

Reklame

FC Nordsjælland - Esbjerg odds og spilforslag