via EkstraBladet Rabatkoder

FC Nordsjælland – AGF | Vendepunkt for AGF?

10. december 2018 19:00 Right to Dream Park
FC Nordsjælland V AGF
VTUUUT
Sidste 6 kampe
VTTTTT
Udgivet d. Sidst opdateret 7. december 2018 @ 12:00

FC Nordsjælland - AGF optakt

FC Nordsjælland tager hjemme imod AGF d. 10. december kl. 19.00. FC Nordsjælland ligger nummer 9 i superligaen, mens AGF ligger nummer 11 i superligaen. FC Nordsjælland vandt i sidste runde 1-2 ude mod SønderjyskE. AGF vandt 2-1 hjemme over Vejle.

Se vores tip til kampen her

Optakt og gratis betting tips

FCN fik vigtige tre points med hjem fra det sønderjyske og især en spiller markerer sig i forhold til de andre i truppen, nemlig Andrea Skov Olsen. Han var på pletten to gange i den kamp og dermed kan FCN begynde at drømme en smule om at komme op i top-6. Lige nu er der kun 4 point op til den plads, og med et par vigtige udesejre kan det godt blive meget realistisk.

AGF kunne også mønstre en dobbelt målscorer i deres sejr over Vejle. Casper Højer Nielsen scorede to gange og efter en stribe nederlag kunne AGF igen synge sejrssang i omklædningsrummet. Spørgsmålet er nu, om det blot var en enlig svale i deres deroute, eller om det var vendepunktet. Træner David Nielsen må i hvert fald først kunne sove roligt efter denne kamp, hvis den giver point.

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at FC Nordsjælland vinder kampen. FCN er på jagt efter en top 6 plads, og de skal bruge tre points her for at det skal virke realistisk. De er et meget bedre hold end AGF og sikrer sig de tre points her.

Få 500kr. i velkomstbonus + 100kr. gratis livespil til Superligaen med NordicBet

Seneste indbyrdes kampe

FCN: 4
Uafgjorte: 3
AGF: 3

Den seneste kamp i Farum vandt AGF med 2-1.

FC Nordsjælland nyheder

Intet nyt

AGF nyheder

Alle mand forventes klar

Læs flere Superliga tips her…

Vejle – Brøndby

AaB – AC Horsens

Vendsyssel – Randers

FC Midtjylland – OB

FCK – Esbjerg

Reklame

FC Nordsjælland - AGF odds og spilforslag