via EkstraBladet Rabatkoder

FC MIDTJYLLAND – VENDSYSSEL | FCM synes urørlige, men Vendsyssel giver ikke op

7. oktober 2018 17:00 MCH Arena
FC Midtjylland V Vendsyssel FF
TUVUVV
Sidste 6 kampe
UVUTVV
Udgivet d. Sidst opdateret 2. oktober 2018 @ 14:12

FCM – VENDSYSSEL optakt

FC Midtjylland profiterede af Vendsyssels overraskende sejr over FCK og indtager nu duksepladsen i Superligaen. Mestrene viser stor styrke hjemme på MCH Arena, hvor det er blevet til 5 sejre i træk. De scorer også mange mål; over 3 stk. i snit i de sidste 5 kampe.

Vendsyssel fik en fornem skalp med sejren over FCK, en kamp de formåede at vende til en 2-1 sejr efter at have været bagude ved pausen. Dermed er vendelboerne med i midterfeltet og optimismen har fået et boost.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

FCM kommer til denne kamp med en bevidsthed om, at de nærmest er urørlige på hjemmebane. Ikke siden sæsonåbningen, hvor AGF klarede 0-0, er det lykkedes noget hold at være i nærheden af point.

Spillet hænger godt sammen for mestrene og målene er fordelt pænt mellem angreb og midtbane. Det er naturligvis stærkt medvirkende til de gæstende holds problemer, for uanset hvor godt de dækker op er der hele tiden spillere der byder sig til. Keeper Jesper Hansen er godt hjulpet af et solidt forsvar. Bare 4 mål har FCM lukket ind på hjemmebane.

Vendsyssel har ventet længe på en sejr. Ikke siden de vandt de to første runder er de gået fra banen med 3 point. At det så var selveste FCK det gik ud over gjorde det ikke mindre sjovt. Nu vokser træerne jo ikke ind i himlen, men kampen viste at en god fight rækker langt selv om spillet måske ikke er overbevisende.

Når Vendsyssel spiller på udebane vinder de ikke så ofte. 4 point er det blevet hidtil og det er noget af en opgave der skal løftes her, hvis det facit skal forbedres mod mestrene. Det vil kræve en defensiv indsats ud over det sædvanlige for Nicolai Flø i målet får brug for al den støtte han kan få. Samtidig skal Vendsyssel holde hovedet koldt og være kynisk effektive når de komme på skudhold.

Vores tip

Vores bud på denne kamp er spil på handicap hjemmesejr (-1). Det er svært at se FCM gå så meget ned i præstation på hjemmebane, at den sikre sejr skulle komme i fare. Vendsyssel er ikke stærke nok til at true hjemmeholdet og slet ikke stabile nok til at holde modstanderen nede igennem en hel kamp. Derfor mener jeg, at FCM vil kunne køre en solid sejr hjem. Under 2,5 mål

Find aktuelle betting tilbud og spil på kampen her

Seneste indbyrdes kampe

FCM har vundet de to betydende kampe de to hold har spillet for længe siden. De to positive resultater for Vendsyssel er opnået i venskabskampe.

FCM: 2
Uafgjort: 1
VENDSYSSEL: 1

FCM nyheder

FCM må undvære Simon Okosun et godt stykke tid. Han er skadet i foden.

VENDSYSSEL nyheder

Der er ingen melding om skader efter sidste kamp.

Læs andre Superliga tips her…

Superliga: AaB – Brøndby

Superliga: OB – AGF

Superliga: SønderjyskE – Vejle

Reklame

FCM - Vendsyssel odds og spilforslag