via EkstraBladet Rabatkoder

FC Midtjylland – Vejle | Hvem er bange for den stygge ulv? Det bør Vejle være.

11. november 2018 18:00 MCH Arena
FC Midtjylland V Vejle Boldklub
VVVVVV
Sidste 6 kampe
TVTTTV
Udgivet d. Sidst opdateret 9. november 2018 @ 14:49

FCM - Vejle optakt

FCM er flyvende for tiden og vinder alle de kampe de stiller op til. I de sidste to kampe har de besejret både Brøndby og FCK. Der er ingen grund til at tro, at formen skulle dykke og mestrene har derfor gode muligheder for at udbygge forspringet til nogle af deres konkurrenter. Vejle har det svært for tiden og måtte senest se sig slået ud af pokalturneringen af arvefjenden Kolding fra 2. Division. Det er noget der slider på moralen og Vejles mange fans synes helt sikkert at det er temmelig træls at holde med Vejle lige nu.

Læs vores tip

Optakt og gratis betting tips

FCM måtte sande, at selv om man er det bedste hold på banen vinder man ikke altid. Esbjerg reddede et point i slutminutterne og dermed måtte FCM afgive førstepladsen til FCK. I stedet for at skabe sig et forspring i tabellen skal de nu ud og jagte løverne. Nu er der jo ikke tale om nogen form for formdyk eller krise overhovedet, så de mange fans i Herning og omegn ser sikkert frem til at Vejle kommer på besøg.

Vejle mangler endnu at spille mod Horsens og kan derfor nå at tanke lidt selvtillid inden dette opgør. De har bare ikke så meget at have troen i lige for tiden. De er blevet hentet af Hobro i bunden af tabellen og der er langt mellem sejrene. Denne kamp er svær nok i forvejen og bliver ikke nemmere af, at Vejle kun har formået at score tre gange på fremmed græs.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på at FCM scorer i begge halvlege. FCM er så store favoritter, at det ikke rigtig er lønsomt at spille på en hjemmesejr, så skal der et større handicap på og det er efter min mening for risikabelt. Der er mere ræson i scoringer til hjemmeholdet i både før og efter pausen. Ulvene har så mange spillere der udviser målfarlighed og selv om Vejle ikke lukke voldsomt mange mål ind, er klasseforskellen til at få øje på.

Unibet velkomsttilbud op til 1500 kr – klik her!

Seneste indbyrdes kampe

FCM vandt deres første møde i Vejle med 3-1.

FCM: 1
Uafgjort: 0
VEJLE: 0

FCM nyheder

Kenneth Andersen melder om tre skader i truppen:

Tim Sparv

Artem Dovbyk

Simon Okusun

VEJLE nyheder

Melker Hallberg udgik i den seneste kamp, som Vejle vandt over Horsens, med en lårskade. Det er uvist om han bliver klar til denne kamp.

Læs flere Superliga tips her…

AC Horsens – SønderjyskE

Hobro – Vendsyssel

Brøndby – AGF

Reklame

FCM - Vejle odds og spilforslag