via EkstraBladet Rabatkoder

FC Midtjylland – OB | Uægte topkamp

7. december 2018 19:00 MCH Arena
FC Midtjylland V OB
VTVUVV
Sidste 6 kampe
VVVVVU
Udgivet d. Sidst opdateret 7. december 2018 @ 11:53

FCM tager hjemme imod OB d. 7. december kl. 19.00. FCM ligger nummer 2 i superligaen, mens OB ligger nummer 3 i superligaen. FCM vandt i sidste runde 1-2 ude mod Randers. OB spillede 2-0 hjemme mod Vendsyssel.

Se vores tip til kampen

Optakt og gratis betting tips

FCM vandt omend med lidt besvær udekampen i Randers. Dermed holdt de snor i FCK i toppen af superligaen. Mabil og Onuachu scorede de vigtige mål for FCM. Her to runder før vinterpausen er det blevet til et parløb i toppen af Superligaen mellem FCK og FCM. I den duel kan FC Midtjylland ikke tillade sig at smide mange points, for så vil FCK stikke af fra dem.

OB ser ud til at være vågnet op til dåd og har lagt sig op på en bronzeplads lige pt. Der er dog langt op til FCM pointmæssigt, 11 points er ikke lige et hul, der lukkes, men en sejr vil for alvor styrke selvtilliden i Ådalen i Odense. Selvtillid var præcis hvad Baskim Kadrii tankede med to mål i sejren over Vendsyssel. Omvendt er der dog kun tre point ned til 7. Pladsen, som betyder nedrykningsspil i foråret, så det gælder om at samle points, hvor man kan.

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at FCM vinder kampen. FCM skal vinde for at holde sig i nærheden af den store rival fra FCK. Godt nok er OB inde i en god stime, så det vil ikke blive en stor sejr. Spil eventuelt på en sejr på et mål til mestrene.

Få velkomstbonus og et gratis live-spil til Superligaen hos NordicBet

Seneste indbyrdes kampe

FCM: 7
Uafgjorte: 2
OB: 1

Den seneste kamp i Herning vandt FCM med 3-1.

FCM nyheder

Artem Dovbyk – skadet knæ
Ayo Simon Okosun – skadet fod

OB nyheder

Bashkim Kadrii – skadet
Sayouba Mande – brækket kæbe

Læs flere Superliga tips her…

FC Nordsjælland – AGF

Vejle – Brøndby

AaB – AC Horsens

Vendsyssel – Randers

Hobro – SønderjyskE

 

Reklame

FCM - OB odds og spilforslag