via EkstraBladet Rabatkoder

FC Midtjylland – Malmø FF | Ulvene skåner ingen…

30. august 2018 19:15 MCH Arena
FC Midtjylland V Malmø FF
UUVVVV
Sidste 6 kampe
UVUVUU
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Midtjylland - Malmø FF optakt

Midtjylland tager hjemme imod Malmø FF i playoff til Europa League Kvalen torsdag d. 30. august kl. 19.15. FC Midtjylland ligger nummer 3 i den danske Superliga, mens Malmø ligger nummer 5 i Allsvenskan. Første opgør endte 2-2, så alt er åbent her til returopgøret i Danmark. Hvem skal komme med i gruppespillet og der rare penge?

Spil på kampen nu. Find din betting bonus her!

Optakt og gratis betting tips

“Skal vi sætte os ud i bussen og køre hjem”? Sådan skulle Jess Thorup vist have motiveret sine spillere i pausen i Malmø, hvor de var bagud med 0-2. Spillerne valgte ikke bussen og leverede varen med et flot comeback og 2 meget vigtige udebanemål, sat ind af Wikheim og Okosun. Midtjylland havde foretaget fem ændringer i startopstillingen i forhold til kampen i Odense. Nu ligger matchbolden hos ulvene, som kan nøjes med uafgjort, fordi Midtjylland fik de nok så omtalte udebanemål med hjem fra Skåne.

Se vores tip til kampen

For FC Midtjylland kan det ikke have været så dårlig en lodtrækning, for de har for få måneder siden vundet mod svenskerne i en træningskamp, så de må have gjort sig nogle notater dengang om, hvor de kan skabe noget mod det svenske forsvar. FC Midtjylland kom hertil via to lette sejre mod walisiske TNS, men i returkampen i Herning virkede ulvene noget tamme, hvilket tilskuerne da også kvitterede med buh-råb.

Her vil det kræve, at alle de sortklædte fans møder op og støtter holdet, for det vil der blive hårdt brug for på banen, hvis midtjyderne skal videre til det forjættede land med guldet.
Malmø havde fundet plads til tre danskere i startopstilling i den første kamp. Søren Rieks, Lasse Nielsen og Anders Christiansen, så der var danskere her, der og alle vegne. De håber naturligvis på genvalg til kampen her i Herning, for hvad er bedre end at kunne få lov til at spille på banen i sit hjemland?

Malmø havde til den første kamp helt klart øver sig på standardsituationerne, for det gav pote hele to gange mod ulvene. De svenske mål blev sat ind af Marcus Rosenberg og Marcus Antonsson.

Malmø kom ikke videre i deres CL-opgør mod ungarske Videoton efter to uafgjorte. Desværre for svenskerne, så var kampen i Malmø endt 1-1 og med et målløst opgør i Ungarn må Malmø tage til takke med en Kval kamp i den næstfineste turnering i Europa.I målet hos Malmø finder man den tidligere FCM målmand Johan Dahlin, som i Ungarn både begik et straffespark, men også reddede det efterfølgende. Han må sikkert også glæde sig til dette opgør.

Vores tip

Mit tip på kampen her er at den ender med at FC Midtjylland vinder. Svenskerne skal frem og jagte en scoring og jeg tror ulvene vil bide fra sig og udnytte de blottelser der må opstå.

Spil på sejr til FC Midtjylland – hent velkomstbonus her!

Seneste indbyrdes kampe

De to hold har mødtes to gange tidligere i træningskampe, hvor det er blevet til en uafgjort og senest i 2018 en sejr på 2-1 til Midtjylland.

FC Midtjylland nyheder

I de første kampe har det knebet lidt for kaptajn Jakob Poulsen, der ikke har været oppe i samme gear som i sidste sæson. Det ser dog ud til at han er ved at spille sig i form nu. Det kan der i hvert fald blive hårdt brug for, hvis ulvene skal gøre sig forhåbninger om at komme videre til det attraktive gruppespil.
Rilwan Hassan er stadig skadet, og man kan ikke sige, hvornår han er klar igen.

Malmø nyheder

Noget tyder på at træner Uwe Rösler er ved at finde melodien i den svenske liga med nu 4 sejre i træk. Endvidere er de uden nederlag i 8 kampe i træk. Malmø har dog hele 8 point op til AIK på førstepladsen, så det kan tage lidt tid at indhente dem.
Der er ikke registreret skader eller karantæner hos Malmø FF.

Du kunne også være interesseret i disse tips…

Brøndby – Genk: Afdansningsbal for de gule?

Reklame

FCM - MFF odds