via EkstraBladet Rabatkoder

FC Midtjylland – FC København | Betting tips og optakt

16. september 2018 18:00 MCH Arena
FC Midtjylland V FC København
UTVUUV
Sidste 6 kampe
VVVUUV
Udgivet d. Sidst opdateret 11. september 2018 @ 14:04

FC Midtjylland - FC København optakt

FC Midtjylland tager hjemme imod FCK i superligaen søndag d. 16. september kl. 16.00. Midtjylland ligger nummer 2 i den danske Superliga, mens FCK ligger nummer 1. Så er der topbrag i superligaen. Skal FCK skabe afstand i tabellen eller holder Midtjylland fast i dem?

Find bonus til Superligaen her

Optakt og gratis betting tips

Cheftræner Jess Thorup må have haft et lille smil på hjem i bussen fra Brøndby Stadion i sidste runde. Der lykkedes det ulvene at fravriste de blå-gule point med et mål på hovedstød af Sviatchenko på trods af at holdet måtte spille med kun 10 mand på banen efter Mayron Georges røde kort efter 66 minutter. Han stod også for midtjydernes første mål, så han var både helt og skurk på samme dag. Han må også have smilet lidt i bussen hjemad.

Et hurtigt blik på tabellen viser, at FCK med en sejr kan slå et godt hul på 7 points til midtjyderne. Så Ulvene er helt klart tændt på at yde deres aller aller bedste for at bremse københavnerne i det scenarie.

Midtjylland må også have vasket skuffelsen over det samlede nederlag til Malmø ud af systemet her i landskampspausen. Man har så skilt sig af med Mikkel Duelund og Bubacarr Sanneh mens transfervinduet var åbent.

FC København gæstede i sidste runde Esbjerg og kunne rejse fra Vestkysten med alle tre points efter en 2-0 sejr. Her havde N’Doye og Fischer allerede lukket den kamp efter bare 20 minutter, hvorefter FCK mere kørte den hjem på cruise kontrol. Det var imponerende efter den lange kamp mod Atalanta, at man kunne møde op frisk nok til at sikre sig de tre points.

Træner Ståle Solbakken har fået skabt et hold, der efter min mening er et gear eller to bedre end de andre hold pt. I superligaen. FCK har en trup med spillere, der kan afgøre kampe og gøre forskellen i tempo og spilforståelse. Her skal de så op mod et af de få hold, som kan matche dem i fysik, så det bliver en fornøjelse at få svar på, hvem der er stærkest lige nu. Når FCK skal ud i Europa League kampene vil det koste lidt i den hjemlige andedam, så de er meget opsatte på at få skabt et hul med til forfølgerne.

Vores tip

Mit tip på kampen her er at begge hold scorer. FCK har nogle meget målfarlige spillere, der uge efter uge kan sætte bolden i rusen. Det samme kan ulvene – især på hjemmebanen i Herning, så jeg forventer en meget underholdende kamp med mål i begge ender. Ingen af deres seneste ti kampe er endt uafgjort, så der er målgaranti, når de to hold mødes.

Få et godt tilbud til kampen med Betfair – lige her!

Seneste indbyrdes kampe

Midtjylland: 4
Uafgjorte: 0
FCK: 6

Seneste opgør i Herning vandt Midtjylland med 3-2.

FC Midtjylland nyheder

Rilwan Hassan er fortsat skadet, men er tilbage i træning. Mayron George må ikke være med på grund af karantæne.

FCK nyheder

Hos FCK er Sotirios tvivlsom med en skade. Jonas Wind og Michael Lüftner er begge ude med skader.

Reklame

FCM - FCK odds og spilforslag