via EkstraBladet Rabatkoder

FCM – FCN | Hvor bred er truppen hos FCM?

4. marts 2019 19:00 MCH Arena
FC Midtjylland V FC Nordsjælland
VUUVVV
Sidste 6 kampe
UTUUVV
Udgivet d. Sidst opdateret 4. marts 2019 @ 9:48

FC Midtjylland - FC Nordsjælland

FCM holder fortsat kort snor i FCK, men sejren i Aarhus blev en dyr en af slagsen. To udvisninger betyder, at de må undvære både Paul Onuachu og Marc Dal Hende i denne kamp. Mestrene viste ellers gode takter mod AGF og ligner stadig det eneste bud på en værdig modstander til førerholdet i Superligaen.

FCN hentede tre vigtige point i Vejle, i en kamp som hjemmeholdet havde stor ære af. Desværre for Vejle kniber det med effektiviteten foran mål, og da FCN ikke havde det problem, var der ikke meget at indvende mod resultatet 1-3.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

FCM har fortsat brug for point, om end ikke i samme grad som gæsterne, men skal gulddrømmen holdes i live er der ikke plads til mange pointtab. Der er da heller ikke meget i spillet på banen der antyder, at FCN skulle komme i problemer. Slet ikke imod en modstander der sjældent vinder på udebane.

Det største problem for Kenneth Andersen er, at han i denne kamp må se bort fra to store profiler. Både Paul Onuachu og Marc Dal hende så rødt i Aarhus og må derfor se med fra sidelinjen når FCN kommer på besøg.

FCN har ikke den slags disciplinære problemer. Deres udfordring ligger i det resterende kampprogram. Ud over mestrene skal de også møde FCK inden da slutte af i Hjørring. Der er derfor meget der tyder på, at der skal hentes point imod et af topholdene, hvis deltagelse i medaljespillet skal sikres. Det er noget af en udfordring, især med tanke på at kun to gange er FCN rejst hjem med alle tre point fra en udekamp.

Vores tip

Vores tip til danne kamp er spil på hjemmesejr. Selv med de mange spillere der sidder ud i dette opgør, er FCM stadig favoritter. Spillertruppen er bred nok til at kompensere for manglerne og gæsterne er ikke skræmmende på udebane. De kommer næppe til at holde målet rent og selv uden Dal Hende er hjemmeholdet rigeligt stærke til at holde styr på FCNs angribere.

Seneste indbyrdes kampe

FCM vandt deres første møde i Farum med 4-1. De seneste tre kampe i Herning har FCM vundet med en samlet score på 9-5. Der er næsten altid garanti for mange mål, når de to hold mødes.

FCM: 21
Uafgjort: 11
FCN: 16

FCM nyheder

Júnior Brumado, Artem Dovbyk, Rasmus Nicolaisen og Zsolt Korcsmar er alle skadet.
Paul Onuachu og Marc Dal Hende har karantæne.

FCN nyheder

Martin Frese rapporteres skadet.

Reklame

FCM - FCN odds og spilforslag