via EkstraBladet Rabatkoder

FC Midtjylland – Brøndby | Betting tips & optakt

29. oktober 2018 19:00 MCH Arena
FC Midtjylland V Brøndby IF
VUVVVV
Sidste 6 kampe
TTVTVU
Udgivet d. Sidst opdateret 26. oktober 2018 @ 11:15

FC Midtjylland – Brøndby optakt

FCM spillede deres første kamp med Kenneth Andersen ved roret ude mod FCN. Det gik rigtig godt, især for Paul Onuachu, der scorede hattrick i 4-1 sejren. Det var en kamp helt efter FCM’s hoved, hvor de efter en forsigtig start langsomt satte sig på begivenhederne. Onuachu’s 2-1 mål kom blot 3 minutter efter FCN havde udlignet og det var nok til at punktere hjemmeholdet.

Vores tip

Hjemme på MCH Arena er der stadig ikke mange hold der kommer til fadet. Ulvene regerer solidt og forsvaret har kun lukket 4 mål ind i de 7 kampe der er spillet. Dagens gæster fra Brøndby er godt nok bedst på udebane, men der er lagt i kakkelovnen til dette opgør. FCM har statistikken imod sig, men de seneste par kampe har de været mindst lige så gode som Brøndby, om ikke bedre.

Brøndby måtte nøjes med 1-1 mod OB i den sidste kamp. Trods et pænt overtag manglede skarpheden, som den har gjort det flere gange i denne sæson. Selv den ellers så træfsikre Kamil Wilczek kunne ikke finde målet. Han ramte dog stolpen i helt fri position. Dermed må Alexander Zorniger konstatere, at holdet fra vestegnen stadig kun har én hjemmesejr og fortsat ligger uden for slutspilspladserne.

På udebane kører det noget bedre og målene ser ud til at være lettere at score. Det er dog stadig et problem, at holdet er meget ustabilt og afhængig at dagsformen. Den skal være i top hvis de skal stå imod FCM. Forsvaret kommer på arbejde og Brøndby ved, at kampen næppe kan vindes med en enkelt scoring.

Vores tip

Vores tip til denne kamp er spil på over 2,5 mål. FCM på hjemmebane er næsten garanti for god underholdning og mange mål. Når modstanderen hedder Brøndby plejer der at være scoringer til begge hold og derfra er der ikke langt til 3 mål i kampen. Jeg kan ikke se Brøndby holde Paul Onuachu fra fadet og med Kamil Wilczek flittigt scorende bliver det med garanti også underholdende denne gang.

Betfair tilbud: Spil på en Brøndby sejr til odds 18.00

Seneste indbyrdes kampe

FCM har ikke den bedste statistik mod Brøndby. Kun to sejre i de seneste 10 opgør mod 7 til Brøndby. Der er dermed en klar tendens til, at kampene ikke ender uafgjort. Det gjorde den seneste dog. Det er også værd at bemærke, at der i snit scores 3,1 mål pr. kamp.

FCM: 15
Uafgjort: 13
BRØNDBY: 23

FCM nyheder

Awer Mabil har skrevet ny kontrakt der løber frem til 2022.

BRØNDBY nyheder

Kasper Fisker er stadig ude med sin fodskade.

Reklame

FCM - BRØNDBY odds og spilforslag