via EkstraBladet Rabatkoder

FC Midtjylland – AGF optakt og betting tips

14. juli 2018 19:00 MCH Arena
FC Midtjylland V AGF
TVVVVU
Sidste 6 kampe
VVVUVT
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

FCM - AGF optakt

De danske mestre fra FC Midtjylland starter ud med en hjemmekamp mod AGF på MCH Arena. Cheftræner Jess Thorup siger, at klubben har nye og større mål for sæsonåbningen. Det tegner jo godt for den danske deltagelse i Champions League. Den seneste træningskamp mod de hollandske bronzevindere AZ Alkmaar endte 1-1.

Gratis betting tips

Dagens gæster fra AGF stiller op i nye trøjer, men om det kan inspirere holdet til en god indsats, må vi vente og se. AGF kommer med en 5-1 sejr over Hamborg i bagagen. Imponerende, selv om det kun var en sommerkamp.

FCM har skiftet en del ud i truppen siden sæsonen sluttede. Venstre back Andreas Poulsen er solgt til Borussia Mönchengladbach, og han er blevet erstattet med Joel Andersson. Den 21 årige offensivt indstillede forsvarsspiller, der har fået en 5 årig kontrakt, er hentet i svenske Häcken.

Det er imidlertid indkøbet af den offensive midtbanespiller Dominick Drexler der tales mest om. Ikke fordi han kostede 2,5 mill. Euro eller fordi han scorede 14 mål i 2. Bundesligaen for Holstein Kiel i sidste sæson, men fordi han måske aldrig kommer i kamp for FCM. Rygterne går på, at han allerede er på vej tilbage til Tyskland. Mainz 05 er ude efter ham, men kunne ikke byde på ham før de var sikre på at blive i Bundesligaen. Noget tyder på at de nu kan få ham alligevel, men sikkert til en pris der ligger over de 3. mill. Euro, som Holstein Kiel oprindeligt forlangte for ham. Han ville ellers være et spændende bekendtskab i superligaen.

Ny på AGF holdet til denne sæson er keeperen Oscar Whalley. Den 24 årige Sporting Gijon reservekeeper er hentet ind på en 3 årig kontrakt. Han afløser Steffen Rasmussen, der har lagt støvlerne på hylden. AGF har en del skadesproblemer op til sæsonstarten. Mest iøjefaldende er, at sidste sæsons topscorer, Tobias Sana, og manden med flest assists, Mustafa Amini, formodentlig begge er ude af dette opgør. Det gør det bestemt ikke nemmere for AGF at få noget med hjem fra Herning, men giver chancen til Martin Pusic og Jakob Ankersen for at de kan løse opgaven i angrebet.

Vores tip

Vores tip er spil på sejr til FCM handicap 0-1. Set til odds 2.40. Midtjyderne har ambitioner om at gøre det bedre end i sidste sæson, hvilket de også har vist i optakten til denne sæson. Der har været god intensitet i træningskampene og meget tyder på, at de er oppe i gear allerede i denne første kamp.

Hjemme i Herning er FCM svære at have med at gøre og AGF kommer på en hård prøve. Selv ved fuld styrke ville det blive svært for Aarhusianerne at få noget med hjem, og med de skadesproblemer træner David Nielsen kæmper med bliver det for stor en opgave. Med tanke på sidste sæsons resultater mod AGF vil en storsejr til FCM ikke være overraskende. Vi anbefaler dog handicap 0-1 idet der altid er en smule tvivl om holdenes reelle styrke i sæsonens første kamp.

Seneste indbyrdes kampe

FCM og AGF har mødt hinanden 47 gange og det er foreløbig endt med 24 sejre til FCM og 16 til AGF. De sidste 10 år er FCM’s dominans mere udtalt med 16 sejre mod AGF’s 6 og i sidste sæson blev det til to klare sejre på 3-0 og 4-0.

FC Midtjylland nyheder

Det seneste nye omkring Dominick Drexler er, at han stadig er FCM spiller. Årsagen til at han ikke har været på banen endnu, er, at han er småskadet og ikke bliver fit for fight de første par uger. Om han så stadig er en del af truppen til den tid vides ikke.

AGF nyheder

Martin Pusic spøger stadig i AGF selv om hans kontrakt er udløbet. Træner David Nielsen regner dog ikke med at se ham igen og sætter sin lid til Mustapha Bundu og Kasper Junker, som dem der skal score målene for de hvide i denne sæson. Mustafa Amini forventes ikke at blive klar til denne kamp og Martin Spelmann er tvivlsom.

FC Midtjylland forventet startopstilling

Jesper Hansen, Rasmus Nicolaisen, Bubacarr Sanneh, Erik Sviatchenko, Alexander Munksgaard, Tim Sparv, Jakob Poulsen, Marc Dal Hende, Artem Dovbyk, Paul Onuachu,

AGF forventet startopstilling

Aleksandar Jovanovic, Pierre Kanstrup, Niklas Backman, Casper Højer, Dino Mikanovic, Martin Spelmann, Bror Blume, Daniel Pedersen, Jens Stage, Jakob Ankersen, Mustapha Bundu

Reklame

FCM - AGF odds og spilforslag