via EkstraBladet Rabatkoder

FC Midtjylland – AC Horsens betting tips og optakt

21. maj 2018 18:00 MCH Arena
FC Midtjylland V AC Horsens
VVVVTU
Sidste 6 kampe
UTVTTU
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

FC Midtjylland - AC Horsens Betting Tips

Når FC Midtjylland møder AC Horsens, har hjemmeholdet alt at spille for, mens AC Horsens kun har æren at spille for.

Optakt og gratis betting tips

Efter sejren over Brøndby lever drømmen om det danske mesterskab videre hos FC Midtjylland, men de er pisket til en sejr, for at guldet kommer til det midtjyske. FC Midtjylland har desuden brug for at forbedre deres målscore, så mon ikke det kan ende med en storsejr til Midtjylland. FC Midtjyllands angriber, Paul Onuachu, er tilbage, og med sin styrke og fysik tilfører han holdet den berømte x-factor. Gustav Wikheim og Jakob Poulsen leverede begge en flot indsats i kampen mod Brøndby, og Erik Sviatchenko er altid garant for fight. På papiret ligner det en sikker sejr til FCM.

Midtjyllands forsvar var stærkt i kampen mod Brøndby IF, men Horsens er stærke på dødbolde. Det er altså ikke helt umuligt, at Bo Henriksens tropper scorer en enkelt pind på en standardsituation. Slet ikke når man tager i betragtning, at de har scoret i holdets seneste fem kampe.
Vi tror derfor at begge hold scorer i kampen.

Vores tip

Storsejr til FCM mod AC Horsens
FC Midtjylland har brug for at score en masse mål i forhold til mesterskabsduellen mod Brøndby, og det tror vi de vil gøre i kampen mod AC Horsens, der i princippet kun har æren at spille for.

Seneste indbyrdes kampe

Statistisk set må man sige, at FC Midtjylland har et godt tag på AC Horsens. De to hold har mødtes 26 gange I Superligaen, hvoraf FCM har vundet 18 gange. Fem kampe er endt uafgjort, mens Horsens har trukket sig sejrrigt ud af blot tre af opgørene. FC Midtjylland har desuden vundet de seneste syv kampe mod Horsens i træk.

FC Midtjylland Team nyheder

I vinterpausen hentede FC Midtjylland Bubacarr Sanneh fra netop AC Horsens, og efter at have startet en del på bænken, har den gambiske midtbanespiller i den grad bidt sig fast på holdet efter nogle rigtig imponerende præstationer. Det bliver spændende at se ham i opgøret mod sine tidligere holdkammerater.
Derudover har FCM forlænget kontrakten med Frank Onyeka, der fik sit store gennembrud i Superligaen i foråret.

AC Horsens Team nyheder

Mathias Kristensen fik sin debut for AC Horsens i starten af Maj, hvor han scorede i 58. Minut på et elegant hovedstød i kampen mod FC Nordsjælland. Han bliver spændende at holde øje med i kampen mod FCM.
Derudover er det værd at bemærke at AC Horsens har forlænget aftalen med Mikkel Mena Qvist, så kontrakten nu går til sommeren 2022. Mon ikke den talentfulde spiller vil gøre alt for at bevise, at han kan leve op til denne tillid?