via EkstraBladet Rabatkoder

FC Midtjylland – AC Horsens | Kan Horsens gentage succesen fra Parken?

12. august 2018 20:00 MCH Arena
FC Midtjylland V AC Horsens
IVUVTT
Sidste 6 kampe
UTUVTV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

FC Midtjylland - AC Horsens optakt

FC Midtjylland formåede at vende et truende nederlag i Vejle til en 3-1 sejr i kampens sidste 10 minutter. Det var ellers som ventet lidt op af bakke efter Champions League kampen mod FC Astana. Det var flot kommet tilbage om end også lidt heldigt, men de opsøgte chancen og blev belønnet. Det vidner om god moral og en træner der forstår at få spillerne til at ændre attitude når det ikke fungere på banen.

Hent bonus og spil på Superligaen her

Læs vores tip til kampen

Forud for denne kamp har FC Midtjylland atter været i kamp, denne gang i Wales hvor de skal møde The New Saints i kvalifikationen til Europa League.

Horsens fik større besvær med Hobro end de sikkert selv havde håbet på. Efter er god første halvleg med føring ved pausen kom Hobro i gang med et straffespark og gæsterne kom endda foran midt i anden halvleg. For anden hjemmekamp i træk lykkedes det Horsens at redde det ene point kort før tid. Det kunne endda have blevet til mere, men Oliver Drost misbrugte en stor chance i overtiden.

Vores tip

Vores tip er spil på sejr til FCM handicap 0-1. Set til odds 2.36. FC Midtjylland har krammet på Horsens og det fortsætter i denne kamp. Der er kommet gang i målscoringen hos mestrene og da Horsens ikke er ret gode til at lukke ned i forsvaret får de det svært. En sejr på mindst to mål er bestemt inden for rækkevidde og det er fristende at gå efter odds 4.10 for en tre-måls sejr. Det er nok lige at stramme den da det ikke kan udelukkes at Hordens får scoret et mål.

Spil på sejr til FCM med NordicBet – hent bonus idag!

Seneste indbyrdes kampe

FC Midtjylland: 23
Uafgjort: 6
Horsens: 4

FC Midtjylland har vundet de 10 seneste opgør med Horsens, hvis man ser bort fra en enkelt træningskamp hvor det lykkedes Horsens at vinde.

FC Midtjylland nyheder

Reservekeeper Bill Hamid er returneret til USA og DC United på en lejeaftale.

Horsens nyheder

Nytilkomne Frederik Mortensen er blevet ramt af kyssesyge. Det betyder ingen fysisk anstrengelse i op til tre måneder, så der går en rum tid før han bliver klar igen.

FC Midtjylland forventet startopstilling

Jesper Hansen, Rasmus Nicolaisen, Bubacarr Sanneh, Erik Sviatchenko, Alexander Munksgaard, Tim Sparv, Jakob Poulsen, Marc Dal Hende, Artem Dovbyk, Paul Onuachu,

Horsens forventet startopstilling

Matej Delac, Mads Juel Andersen, Søren Reese, Peter Nymann, Mikkel Qvist, Bjarke Jacobsen, Sivert Heltne Nilsen, Hallur Hansson, Jonas Borring, Sammy Skytte, Mathias Kristensen

Reklame

FCM - ACH odds og spilforslag