via EkstraBladet Rabatkoder

FC København – CSKA Sofia | Sofia indtræder løvernes hule

16. august 2018 18:30 Telia Parken
FC København V CSKA Sofia
VVVVVV
Sidste 6 kampe
VTVVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

FC København – CSKA Sofia Betting tip

Denne 3. runde af Europa League kvalifikationen, byder på returopgøret mellem FC København og CSKA Sofia. Det første opgør endte 1-2 til FC København.

Bet på Europa League idag – start ud med en velkomstbonus

Optakt og gratis betting tips

CSKA Sofia har startet rigtig godt ud i den hjemlige liga hvor de endnu ikke har tabt en kamp. Man havde derfor høje forventninger til det første opgør mod FC København, men det endte med at blive noget af en skuffelse.

Læs vores tip til kampen her

CSKA Sofia kom rigtig godt i gang med kampen og kom hurtigt foran 1-0 og i hele første halvleg, var de det klart bedre mandskab hvilket var meget overraskende. Men så modtog Sofia et meget dumt direkte rødt kort i det 41. minut, hvilket lod FC København komme tilbage i kampen og ender med at vinde 1-2. CSKA Sofia kommer til denne kamp uden at kunne miste noget, de skal ud og satse alt og intet andet end en sejr er godt nok.

FC København har ligeså kommet fantastisk i gang med sæsonen, efter en lidt usikker start. I weekenden vandt de over rivalerne fra Brøndby, i en kamp hvor ærligt kan sige at det er meget længe siden jeg har set dem spille så godt. De spillede en tæt på perfekt kamp og de ligner allerede nu et godt bud på en dansk mester.

I det første opgør imod CSKA Sofia kom de rigtig skidt fra start og det virkede mest af alt som om de blev taget lidt på sengen. Heldigvis kom de tilbage da de spillede 11 mod 10 og endte med at vinde kampen. Nu skal de bare sørge for at spille en god kamp og så er de videre til den sidste runde i kvalifikationen.

Som jeg skrev i det tidligere tip, så skulle CSKA Sofia have haft et resultat på ”hjemmebane”, da det nu ser meget svært ud for dem. FC København er notorisk gode på hjemmebane, og med et formentligt fyldt Parken ser det svært ud for Sofia at gå videre.

Vores tip

CSKA Sofia SKAL ud have et godt resultat, hvilket vil betyde at de skal ud og satse alt. Det kan potentielt åbne deres forsvar og give meget plads til FC Københavns kreatører. For mig at se kan denne kamp kun gå en vej og det er en FC København sejr. Du kan finde det lige nu til odds 1,46 hos Nordicbet.

Få op til 1.000 kr. startbonus med Bwin og spil på en sejr til FCK

Seneste indbyrdes kampe

CSKA Sofia – 0
Uafgjort – 0
FC København – 1

De to hold mødtes for en uge siden på en neutral bane hvor FC København vandt 1-2.

CSKA Sofia nyheder

Stanislav Manolev – Knæskade
Henrique – Kravebenskade

FC København nyheder

Pieros Sotirious – Ukendt skade
Jonas Wind – Ukendt skade
Pierre Bengsston – Ukendt skade

Reklame

FCK - CSKA odds