via EkstraBladet Rabatkoder

FC KØBENHAVN – ATALANTA: Skal FCK videre til gruppespillet?

30. august 2018 18:30 Telia Parken
FC København V Atalanta
UUVVVV
Sidste 6 kampe
UVVVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 28. august 2018 @ 11:22

FC Købehnavn - Atalanta optakt

Denne 4. og sidste runde af Europa League kvalifikationen byder på det danske hold der hjemme tager imod Atalanta i sidste kamp for at gå videre til gruppespillet. Den første kamp endte 0-0.

Find din bookmaker og velkomstbonus her

Optakt og gratis betting tips

FCK København fik på imponerende vis ikke lukket mål ind i det første opgør. Atalanta sad på ALT spillet og havde mange store chancer, og det var både en kombination af held og god defensiv tilgang, der gjorde at FC København endte med at få et uafgjort resultat. FC København fik hvad de kom efter, og de kunne ikke have bedt om meget mere. Nu skal de spille i Parken foran hjemmepublikummet og kan endnu engang overraske i Europæisk sammenhæng og gå videre på trods af at være underdogs.

I Superligaen ligner FC København en tidlig favorit og i Parken ser de ret suveræne ud.

Atalanta må alt andet lige være meget skuffet efter den første kamp. De kunne sagtens have vundet kampen med et par stykker, men marginalerne var umiddelbart bare ikke med dem, og oveni stod FC Københavns målmand, Jesse Joronen, en virkelig god kamp. Atalanta vil stadig være favoritter – man skal huske på at det er et top 6 hold i den italienske Serie A. Jeg er sikker på at det ikke var en situation de håbede at komme ud i, men de skal nok komme til Parken med et højt niveau og forsøge at gå videre.

Vores tip

Atalanta skal spille på samme måde som de gjorde på hjemmebanen. FC København kom nærmest ikke frem til en chance, hvilket også må være målet i returopgøret. Jeg er overbevist om at hvis Atalanta spiller lige så godt som de gjorde på hjemmebane, vil de også gå komfortabelt videre. Derfor mener jeg at kampen ender med en sejr til Atalanta. Det er set til odds 2,18.

Hent nu: Op til 1.000 kr. velkomstbonus med Bwin
1. Kun for nye kunder 18+ år, bosat i DK. 2. min. indbetaling: 100 kr. 3. Gennemspilning: 10 X til min. odds 1.70. 4. Indbetaling: inden 30 dage efter registrering. 5. Indbetaling med Moneybookers/Skrill, Neteller eller PaySafe Card kvalificerer sig ikke 6. Regler & vilkår gælder

Seneste indbyrdes kampe

Atalanta – 0
Uafgjort –1
FC København – 0
De to hold mødte hinanden i det første opgør i Italien hvor kampen endte 0-0

Atalanta nyheder

Atalanta har spillerne Josip Illicic (Infektion) og Marco Varnier (ukendt) skadet. Begge spillere har misset 5 kampe og regnes ikke med at være med imod FC København.

FC København nyheder

FC København har en enkelt skade i form af Jonas Wind der har en ukendt skade, men man forventer at han er tilbage sidst på måneden.

Reklame

FCK - Atalanta odds