via EkstraBladet Rabatkoder

FC København – AGF | Betting tips og optakt

28. oktober 2018 16:00 Telia Parken
FC København V AGF
VVTVVV
Sidste 6 kampe
TVVUUU
Udgivet d. Sidst opdateret 29. oktober 2018 @ 17:39

FCK - AGF optakt

FCK er inde i en travl periode med 4 kampe på bare 10 dage. Dette opgør i Telia Parken er det mindst prestigefyldte af dem, men det betyder ikke at det bliver let for AGF. Dels er FCK i forrygende form og dels har de noget at sætte på plads fra deres seneste møde i Århus. Dengang fik FCK kun akkurat reddet det ene point på en sen udligning i en kamp de ellers dominerede. Mon ikke Ståle Solbakken kan bruge det til at motivere et hold, der må formodes at spare nogle stamspillere?

Læs vores tip

Optakt og gratis betting tips

FCK fik ikke meget ud af anstrengelserne mod Slavia Prag. Gæsterne vandt på en scoring straks efter pausen. Selv om FCK havde rigeligt med tid til at ændre på resultatet, lykkedes det aldrig for dem at blive rigtig farlige. Ståle Solbakken satsede offensiv til slut, men statistikken viser et rundt 0 i skud inden for målrammen over hele kampen. Det er derfor ikke underligt at tjekkerne kunne tage de tre point med hjem til Prag.

Det er muligt, at FCK havde været tilfredse med 0-0 mod Slavia, men det er ikke tilfældet i denne kamp mod AGF. Der skal helt anderledes tryk på modstanderen og afslutninger på mål. Det må derfor forventes, at der kommer fokus på Dame N’Doye og Robert Skov, der har gjort det glimrende på det seneste.

AGF skal forsøge at slippe fri af vanen med at smide point væk. David Nielsen mener, at det er ved at blive et problem for holdet. Det kan måske blive relevant i dette opgør, for på udebane er uafgjort det dominerende resultat for AGF. Det må dog formodes, at de kommer under pres og skal spille særdeles solidt i forsvaret hvis der skal noget med hjem.

AGF har lidt problemer med skader, især på midtbanen er den gal. Bror Blume har været væk længe, mens Jens stage udgik af kampen mod AaB med en fodskade. De håber begge at være klar til denne kamp. Til gengæld kan der blive gensyn med Parken for Youssef Toutouh. Han er kommet til AGF på en fri transfer og det skal blive spændende at se hvilken form han er i. Han var i truppen senest, men kom ikke på banen.

Vores tip

Vores til til kampen er spil på FCK sejr handicap (-1). Oven på skuffelsen i Europa League vil FCK tilbage på sejrskurs. Det kommer de her, hvis de kan mønstre samme gejst som de plejer i Parken. AGF’s chance ligger i at holde nullet så længe, at hjemmeholdet bliver frustreret og forfalder til individuelle agendaer. Det tror jeg ikke Ståle Solbakken tillader og det ligner en sikker sejr til FCK. Hjemmesejr handicap(-1).

Seneste indbyrdes kampe

FCK sidder tungt på statistikken mod AGF. Det er 22 kampe siden AGF senest slog FCK og før det uafgjorte resultat senest havde FCK vundet otte kampe i træk.

FCK: 20
Uafgjort: 13
AGF: 3

FCK nyheder

Der er ikke rapporter om skader efter sidste kamp.

AGF nyheder

Nicklas Backman, Roman Mysak og Andre Riel er alle skadet.
Bror Blume og Jens stage er tvivlsomme.