via EkstraBladet Rabatkoder

FC HELSINGØR – THISTED: Kan Thisted fortsætte i samme gear?

9. september 2018 13:45 Helsingør Stadion
FC Helsingør V Thisted
UVTTUV
Sidste 6 kampe
VUVVUV
Udgivet d. Sidst opdateret 4. september 2018 @ 15:36

Optakt og gratis betting tips

FC Helsingør har fået en skuffende start på sæsonen. De ligger lige pt på 6. pladsen med 9 point efter 7 kampe. I forhold til deres mål om at rykke tilbage i Superligaen i denne sæson, så er det bestemt ikke en optimal start, og er noget der skal rettes op på. De har generelt i denne sæson virket som et hold der er ramt på moralen efter at være rykket ned sidste sæson. De har haft en del vanskeligheder med at finde modstanderens netmasker. Den positive del er dog at de kun har lukket 6 mål i denne sæson, hvilket er det bedste i ligaen.

Find din nye bookmaker her! 

Thisted FC kommer til kampen på en fantastisk stime. De ligger lige nu på 3. pladsen og er ubesejret på udebane. De har ligesom FC Helsingør kun lukket 6 mål ind i denne sæson, men de har derimod scoret 3 mål mere. Det bliver spændende at se om Thisted kan fortsætte deres høje niveau og spille med om oprykningspladserne. Som de spiller lige nu, kunne jeg godt se dem være en underdog til oprykningen. Thisted har som sagt ikke tabt på udebane i denne sæson, men de har derimod spillet 3 ud af 4 kampe uafgjort. Det vidner om en tilgang til kampene at 1 point i mange tilfælde er tilfredsstillende.

Kampen bliver mellem to hold der står rigtig godt defensivt, og et Helsingør mandskab der har haft store problemer med at lave mål. Det kunne godt ende med at blive en meget defensivt orienteret kamp når de to hold mødes i Helsingør.

Vores tip

FC Helsingør skal have kickstartet sæsonen, men det bliver formentlig en meget svær kamp for dem. Sæsonen hidtil har vist et Thisted hold der står rigtig stærkt defensivt og ikke har noget imod at nøjes med et enkelt point. Med FC Helsingørs svage offensiv taget i betragtning, så kunne jeg godt forestille mig at kampen ender uafgjort. Det er set til odds 3,70.

Lige nu får du op til 1.000 kr i velkomstbonus med Bwin!

Seneste indbyrdes opgør

De to hold har aldrig før mødtes, så det bliver spændende at se, hvordan det første opgør ender…

Reklame

FC Helsingør – Thisted odds