via EkstraBladet Rabatkoder

FC Helsingør – FC Fredericia: Kan Helsingør fortsætte deres imponerende start?

19. august 2018 14:45 Helsingør Stadion
FC Helsingør V FC Fredericia
UVUVUV
Sidste 6 kampe
UVVTVT
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

FC Helsingør – FC Fredericia optakt

Denne kamp i den danske 1. division byder på 2. pladsen FC Helsingør der hjemme tager imod 6. pladsen FC Fredericia. FC Helsingør skal ud og fortsætte deres høje niveau imens FC Fredericia skal prøve at komme i toppen af tabellen.

Se de bedste betting tilbud her

Optakt og gratis betting tips

FC Helsingør har fået en imponerende start på sæsonen, med 5 point efter de første 3 kampe. En af grundene til at de ligger på 2. pladsen er pga. deres høje defensive niveau. De har maksimalt lukket et enkelt mål ind i de første 3 kampe hvilket er imponerende. Yderligere virker deres offensiv skarp og især Gregor har vist sig at have fået en god start på sæsonen med to mål allerede. FC Helsingør er et solidt hjemmebane hold, de taber meget sjældent, men vinder ikke vildt mange kampe heller. De forsøger at være i kontrol over kampene, og det kan godt tænkes også bliver tilfældet på søndag når de to hold mødes.

FC Fredericia har fået en blandet start på sæsonen, de har fået 4 point men især kampen mod Næstved havde de rigtig gode chancer for at vinde. De har til tider vist et rigtig højt niveau, men indtil nu har vi kun set små bidder af det. Deres mål i denne sæson må være at finde et fast niveau, i stedet for at være så svingende som de har været hidtil. FC Fredericia er ikke noget decideret dårligt hjemmehold, men med det sagt så er det heller ikke der de har hentet flest point.

FC Helsingør skal forsøge at fortsætte deres høje niveau, og jeg kunne forestille mig at de vil spille deres normal velbalancerede spil imod FC Fredericia. Fredericia skal ud i offensiven fra start, og vil forsøge så vidt muligt at hente en sejr.

Vores tip

FC Helsingør er et rigtig solidt hjemmebane hold og de taber meget sjældent. Men med det sagt så har de allerede i denne sæson vist tendenser til at stille sig tilfredse med et uafgjort resultat. Det kunne jeg forestille mig også kunne ske i denne kamp. Derfor tror jeg at kampen ender uafgjort. Dette spil er set til odds 3,45.

Spil på uafgjort – kom godt igang med op til 1.000 kr hos Bwin

Seneste indbyrdes kampe

FC Helsingør – 2
Uafgjort – 2
FC Fredericia – 1

De to hold mødte sidst hinanden d. 26.03.2017 hvor kampen endte 0-0. De to holds indbyrdes historik viser et billede af to hold der er meget lige i deres niveau.

FC Helsingør nyheder

FC Helsingør kommer til kampen uden nogle skader eller karantæner. De vil formentlig stille med den stærkeste opstilling

FC Fredericia nyheder

FC Fredericia har heller ikke nogle skader af betydning eller karantæner.

Reklame

FCH - FCF odds