via EkstraBladet Rabatkoder

FC Fredericia – Vendsyssel betting tips og optakt

20. maj 2018 13:45 Fredericia Ny Stadion
FC Fredericia V Vendsyssel FF
TTTUTT
Sidste 6 kampe
UVTUVT
Udgivet d. Sidst opdateret 18. september 2018 @ 10:55

FC Fredericia - Vendsyssel Betting Tips

Fredericia, der næsten kom i pokalfinalen, møder Vendsyssel, som næsten er på vej i Superligaen, her i NordicBet Ligaen den 20. maj kl. 13.45. Det er vendelboerne der har mest at spille om, men Fredericia har for vane at spille godt mod de gode hold i ligaen, så det kan sagtens gå hen og blive en meget interessant kamp at følge. Vil det få nogen betydning for Vendsyssel, at Erik Rasmussen har smidt tøjlerne før tid?

Optakt og gratis betting tips

Fredericia har ikke fået fuldt udbytte siden den 20. april, hvor de besejrede Nykøbing FC med 1-0 på hjemmebane. Spørgsmålet er nu om deres (næsten)succes i pokalturneringen har tappet holdet for deres sidste motivation. De er 10 point efter Vendsyssel i skrivende stund, så bussen mod oprykningen er kørt for byen med raffinaderiet. Det bliver Jesper Sørensens sidste kamp i spidsen for FC Fredericia og derfor har klubben besluttet at give gratis adgang til stadion. Fredericia har 4 dage inden en svær udekamp i Vejle, så gad vide om de kilometer fra den kamp vil sidde i benene på spillerne her.

Vendsyssels ex-træner Erik Rasmussen blev opsagt i sidste uge, da det blev kendt at han tager et lærerjob på en efterskole efter sommerferien. Det må jo være en super reklame for skolen, der efter den omtale, det har givet i pressen, nok skal få fyldt de sidste pladser ud til næste skoleår. Gad vide om det er noget der er aftalt med skolen og Erik Rasmussen. Jens Bertel Askou overtager cheftræner-sædet og skal se om han kan styre dem i mål til en oprykning. Hvis de skal ind og snuppe en playoff-kamp om oprykning er der ikke råd til at smide point i en kamp som denne.

Vores tip

Oddset hos Danske Spil siger lige nu 3,80 – 3,45 – 1,97 så en lille favoritrolle til nordjyderne. I mine øjne er de dog endnu større favoritter, og jeg vil anbefale at spille handicap – 1 på Vendsyssel, så de skal vinde med mindst 2 mål. Det giver odds 3,60 hos Danske Spil.

Vendsyssel fik gang i pointhøsten igen mod naboerne fra Thisted, så mon ikke de har fundet ud af hvor målet står efter nogle magre runder. Fredericia tabte med 2 mål i sidste hjemmekamp, og de ligner et hold, som mere eller mindre er begyndt at tænke på sommerferien. Der skal være motivation til forskel på de to hold – hvis et af holdene kan skimte bare en anelse af guldet i Superligaen, tror jeg, at der vindes med 2 mål eller mere.

Seneste indbyrdes kampe

De seneste 10 kampe mellem disse to klubber har givet 2 sejre til Fredericia, hele 5 uafgjorte og 3 sejre til Vendsyssel. De sidste to møder gav to uafgjorte med 0-0 og 3-3. Der hersker altså overvægt på uafgjorte resultater i deres kampe statistisk set.

Fredericia Team nyheder

Dennis Høegh og Erik Nissen er tilbage efter karantæner. Der meldes ikke om øvrige skader.

Vendsyssel Team nyheder

Ingen nyheder om skader eller karantæner