via EkstraBladet Rabatkoder

FC Fredericia – Hvidovre betting tips og optakt

12. august 2018 13:45 Monjasa Park
FC Fredericia V Hvidovre
VTVTUT
Sidste 6 kampe
UUTUTV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

FC Fredericia - Hvidovre optakt

Denne kamp i 3. runde af den danske 1. division, byder på FC Fredericia og Hvidovre. To hold der ligger side om side i ligaen, men på papiret ikke i nærheden af hinanden niveaumæssigt.

Hent velkomstbonus og bliv betting klar nu!

Optakt og gratis betting tips

FC Fredericia kommer til denne kamp efter at have skuffet fælt i første runde hvor de tabte 3-2 til Næstved, men de fik oprejsning i den næste runde hvor de slog FC Roskilde med 3-0. FC Fredericia har ambitioner om at rykke op snarligt, hvilket dog ser svært ud. De har spillermaterialet til at spille med i toppen, men de mangler at vise det på banen for at det kan gå op i en højere enhed. FC Fredericia er ikke et godt hjemmehold og især i sidste sæson havde de mange kvaler hjemme i Fredericia. De har brug for en sejr imod et oprykkerhold der på papiret er en del dårligere end dem selv.

Læs vores tip til kampen her

Hvidovre har fået en imponerende start på sæsonen. Som oprykkere fra 2. division havde man regnet med at de ville falde igennem i denne sæson, men de har fået 2 point i deres første 2 kampe, og især kampen mod Lyngby var imponerende. Med det sagt så bør de stadig få det svært i denne sæson, men spørgsmålet er hvor længe de kan blive ved med at spille så godt som de gør lige nu.

FC Fredericia skal ud og have et godt resultat imod et dårligere hold. På trods af de ikke er et godt hjemmehold, så bør de være et klart bedre hold. Historikken imellem de to hold taler også for FC Fredericia, og de 4 sidste møder mellem de to hold er endt med en FC Fredericia sejr. Hvidovre har klaret det godt i starten af sæsonen, men denne kamp ligner en for stor mundfuld for dem.

Vores tip

For FC Fredericia er det en meget vigtig kamp hvor kun 3 point er godt nok. De har en del at bevise eftersom de udtalte inden sæsonen at de havde et mål om at rykke op i den nærmeste fremtid. De har klart niveauet til at spille i den bedste halvdel, men de mangler at få spillet på banen til at vise det samme. Derfor mener jeg at kampen ender med en hjemmesejr til FC Fredericia.

Hent et tilbud til kampen her

Seneste indbyrdes kampe

FC Fredericia – 4
Uafgjort –0
Hvidovre – 1

Den seneste kamp blev spillet d. 20.10.2013, i den danske 1. division hvor FC Fredericia vandt 4-1.

Deres indbyrdes historik siger klart at FC Fredericia har haft et godt tag på Hvidovre og i samtlige af deres 4 sejre, har været med minimum 2 mål.

Reklame

FCF - HIF