via EkstraBladet Rabatkoder

FC BAYERN – AJAX | To angribende hold på banen i München

2. oktober 2018 21:00 Allianz Arena
FC Bayern München V Ajax
UVVVVV
Sidste 6 kampe
TVVVUV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. september 2018 @ 9:53

FC Bayern München - Ajax optakt

Bayern München tager hjemme imod Ajax fra Amsterdam tirsdag d. 2. oktober kl. 21.00. Bayern M ligger nummer 1 i Bundesligaen, mens Ajax ligger nummer 1 i den hollandske liga. Bayern kom godt fra start med en sejr på 2-0 ude over Benfica. Ajax vandt også deres første kamp hjemme mod AEK Athen 3-0.

Læs vores tip

Optakt og gratis betting tips

Det er en direkte duel om førstepladsen i gruppe E, der udspiller sig her. Vinderen kan i hvert fald indtage en solid førsteplads her efter 2. runde. Bayern München er på sporet og vil gøre alt for at vinde gruppen. Bayern var et meget afventende hold ude mod Benfica og straffede med vanlig tysk grundighed de fejl, der opstod. Lewandowski og Renato stod for målene i Portugal.

Den tyske maskine kværner derudaf og de ligner et godt bud på et hold, som vil nå langt i turneringen i år. Holdet er mere erfarent og med James i spillehumør med en Ribery, der flår flankerne op er de et hold, der kan true alle. Ikke mindst med en sikker Neuer i målet og målgaranti fra Lewandowski.

Ajax kom også godt fra start med en sikker 3-0 sejr over græske AEK Athen. I den kamp var Lasse Schöne eneste dansker i startopstillingen. De to øvrige danskere Dolberg og Nissen havde fundet plads på bænken. Dolberg fik de sidste ti minutter af den kamp.

Ajax kunne leve op til forventningerne og slå det græske hold, men det var lidt sværere at lukke dem op end forventet. Lasse Schöne fik lov til at sprede en masse bold ud fra midten, men hollænderne blev ikke rigtigt farlige. Nicolas Tagliafico fik dog hul på bylden med et flot skud efter 46 minutter. Det blev fulgt op af et lige så flot mål af Donny Van de Beek efter 77 minutter, inde Tagliafico kunne slukke med et mål i sidste minut.

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at kampen får over 2,5 mål. Begge mandskaber er hold, som søger det offensive spil. Bayern vil være dominerende og Ajax vil lure på sine chancer. Det lugter af en målrig kamp.

Hent et betting tilbud ho en af de danske bookmakere her. 

Lige nu op til 1.500 kr. hos Unibet

 

Seneste indbyrdes kampe

Bayern: 1
Uafgjorte: 1
Ajax: 0

Seneste møde vandt Bayern München med hele 4-0.

Bayern nyheder

Corentin Tolisso – korsbåndsskade
Kingsley Coman – ankelskade
Rafinha – ankelskade

Ajax nyheder

Af de mange skader hos hollænderne kan her nævnes nogle få:
Zakaria el Azzouzi – lyskenskade
Hassane Bandé – ankelskade
Joel Veltman – korsbåndsskade

Reklame

FCB - Ajax odds og spilforslag