via EkstraBladet Rabatkoder

FC Barcelona – Inter: Kampen om de 9 point

24. oktober 2018 21:00 Camp Nou
Barcelona V Inter
UVUTUV
Sidste 6 kampe
VVVVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 22. oktober 2018 @ 18:59

FC Barcelona - Inter optakt

Denne kamp i 3. runde af UEFA Champions League byder på FC Barcelona der på hjemmebane tager imod Inter.

Læs vores tip

Optakt og gratis betting tips

FC Barcelona kommer til denne kamp efter at have startet på meget imponerende vis i Champions League og har fået maksimale 6 point efter de første to kampe. Især Lionel Messi har været intet mindre end fantastisk i deres første to kampe hvor han har scoret hele 5 mål. Lionel Messi er dog desværre ikke med i denne kamp da han pådrog sig en skade til armen, hvilket kan vise sig at være meget afgørende. Der er ingen tvivl om at de har et fantastisk hold uden Messi, men han har en så kæmpe betydning at det kun kan gøre en stor forskel at han ikke er med.

Inter kommer til kampen efter også at have fået maksimale 6 point efter de første to kampe. På knap så imponerende vis som Barcelona men stadig to rigtig gode resultater. Især superstjernen Icardi har vist rigtig stærkt niveau. Også i den italienske Serie A har Inter også fået en fin start og ligger lige pt. På en 3. plads og har vundet de sidste 4 kampe. Der er ingen tvivl om at hvis Inter kan få en overraskende sejr på Camp Nou, vil de have en rigtig stor chance for at gå videre fra gruppespillet, og uden Messi må det siges i den grad at være muligt.

Det bliver en kamp som i den grad kommer til at blive påvirket af at Lionel Messi er skadet. Han er omdrejningspunktet for Barcelona og alt spillet går igennem ham. FC Barcelona er generelt ikke et særlig godt defensivt hold, så det bliver spændende at se hvordan de vil håndtere Icardi og co.

Vores tip

Der er ingen tvivl om at Barcelona stadig er store favoritter til denne kamp, da de spiller på hjemmebane og stadig uden Messi har store stjerner på rigtig mange af deres pladser. Med det sagt, så tror jeg ikke at man kan undervurdere hvor kæmpestor en betydning Messi har for Barcelona. Efter min mening er der ikke nok værdi i Barcelona oddset til at det giver mening at spille på det, så derfor mener jeg, at der er bedst værdi at finde i det uafgjorte resultat. Det er set til odds 4,75.

888sport: Spil for 200 kr. og få 100 kr. til live-spil

Seneste indbyrdes opgør

FC Barcelona – 2
Uafgjort -2
Inter – 1
Sidste gang de to hold mødte hinanden var i Champions League slutspillet i 2009, hvor Inter vandt 3-1 hjemme og Barcelona vandt 1-0 hjemme, hvilket sendte Inter videre i turneringen.

FC Barcelona nyheder

FC Barcelona mangler som sagt Lionel Messi der er ude med en armskade, han menes at være ude i 3 uger. Derudover er Thomas Vermaelen ude med en lårskade samt Samuel Umtiti med en knæskade.

Inter nyheder

Inter Milan kommer til kampen uden Danilo D’Ambrosio der er ude med en knæskade. Målscoren Marcelo Brozovic der er ude med en Lægskade samt forsvarsspilleren Sime Vrsaljko der er ude med en knæskade. Det er alle 3 spillere der har en vis betydning for Inter.

Se flere Champions League tips her…

Champions League: Ajax vs. Benfica

Champions League: AEK Athen vs. FC Bayern München

Champions League: Dortmund vs. Atletico Madrid

Reklame

FC Barcelona - Inter odds og spilforslag