via EkstraBladet Rabatkoder

Everton – Tottenham | Eriksen som redningsmand igen?

23. december 2018 17:00 Goodison Park
Everton V Tottenham
TUUTVU
Sidste 6 kampe
VUVVTV
Udgivet d. Sidst opdateret 17. december 2018 @ 9:40

Everton - Tottenham optakt

Everton tager hjemme imod Tottenham d. 23. december kl. 17.00. Everton ligger nummer 8 i Premier League, mens Tottenham ligger nummer 3. Everton tabte i sidste runde 3-1ude mod Manchester City. Tottenham vandt 1-0 hjemme over Burnley.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

Det er snart en måned siden Everton kunne gå fra banen med tre point. Der vandt de 1-0 hjemme over Cardiff. Det vil lune gevaldigt for de blå at kunne besejre en af de store. Everton vil gerne op i tabellen, hvor det er sjovt, men har de styrken til det? De er i hvert fald et hold med en masse kampgejst. Det er så med til at sætte point på kontoen, men der kommer en del uafgjorte imellem til de helt store drømme.

Tottenham kan se tilbage på den samme periode ude nederlag. Der tabte de til Arsenal med 4-2. Siden har de kun set fremad og har haft succes med det både hjemme på øen og ude i Europa. Spillet har dog været lidt trægt og de kommer ikke så nemt til scoringerne som i sidste sæson, hvor Kane altid stod klar med sit hoved. Mon Eriksen kan komme til at gøre forskellen?

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at Tottenham vinder kampen. Det er aldrig nemt at slippe fra Goodison med alle tre point. Tottenham er dog presset fremad for at kunne holde kontakten med de to førerhold fra Liverpool og Man City.

Få lige nu op til 1000 kr. i velkomstbonus med Betfair

Seneste indbyrdes kampe

Everton: 0
Uafgjorte: 4
Tottenham: 6

Den seneste kamp i Everton endte 0-3.

Everton nyheder

Idrissa Gana Gueye – lyskenskade
Fraser Hornby – ankelskade

Tottenham nyheder

Davinson Sanchez – haseskade
Eric Dier – maveskade
Moussa Dembele – ankelskade
Vincent Janssen – fodskade

Reklame

Everton - Tottenham odds og spilforslag