via EkstraBladet Rabatkoder

Europa League vinder 2019: Opsummering, optakt & odds

12. februar 2019 18:55
Udgivet d. Sidst opdateret 2. januar 2019 @ 10:44

Europa League opsummering

Halvvejs i dette års Europa League, er det begyndt at se spændende ud. Med et tempofyldt gruppespil hvor flere “nye” hold har formået at skabe uventede og gode resultater, så er der bestemt ikke noget der er lukket ned endnu. Og med tilkommere fra de mange klubber der har dystet i Champions League, bliver der nu for alvor skruet op for blusset i ligaen.

Nu er det slutspurten det gælder, og med en særdeles spændende udtrækning er der ingen tvivl om, at det kommer til at blive mindst lige så spændende og tempofyldt som hidtil.

Europa League lodtrækning

Lazio – Sevilla
Bate Borisov – Arsenal
Malmø – Chelsea
Fenerbahçe – Zenit
Galatasaray – Benfica
Rapid Wien – Internazionale
Club Brugge – Salzburg
Slavia Praha – Genk
Krasnodar – Leverkusen
Zürich – Napoli
Shakhtar – Frankfurt
Celtic – Valencia
Rennes – Real Betis
Olympiacos – Dynamo Kyiv
Viktoria Plzeň – Dinamo Zagreb
Sporting CP – Villarreal

Et af de mere interessante opgør, kommer med al sandsynlighed til at blive når Malmø og Chelsea skal tordne sammen. Chelsea leverede glimrende spil i gruppe L – en gruppe som de da også vandt overlegent. Dog har Malmø formået at overraske i deres seneste kampe, og selvom der måske er lang vejr til sejr imod den engelske klub, så bør man ikke afskrive dem helt og aldeles. Hos NordicBet får du endda odds 9.95 på en sejr til Malmø.

Noget vi også ser frem til, er helt klart Club Brugge – Salzburg. Udover at Salzburg ubestridt er den klub i dette års Europa league med flest point, så har de også slået Celtic to gange i gruppespillet. Det er også én af de kampe der hurtigt kan give dig en lille skilling. Få odds 2,27 igen på NordicBet, hvis du satser på en sejr til Salzburg.

Europa League vinder 2019: Betting tips og odds

Chelsea er blandt de tungeste favoritter i denne omgang af Europa League, skarpt efterfulgt af Arsenal og Napoli.

Set i lyset af de sidste par kampe Chelsea har været med i, så er der helt klart også en god grund til, at de er favoritter i denne omgang af Europa League. I Champions League har de haft en ganske fantastisk sæson, og har endda holdt stand mod storklubben F.C. Barcelona.

Hvis du tror på at Chelsea vinder dette års Europa League, så fås de til odds 5.00 hos Nordicbet lige nu.

Hent din NordicBet velkomstbonus her

Arsenal

Arsenal har også gode chancer, og har udvist glimrende præstationer indtil videre, og ligger på 5. pladsen i denne sæsons Premier League. Med uafgjorte kampe imod Manchester og Liverpool, er der ingen tvivl om at Arsenal har hvad der skal til for at mænge sig med resten af fodboldtoppen, og derfor vil jeg absolut ikke blive overrasket over at se dem stikke af med denne sæson af Europa League. Udover at de spille suverænt fodbold, har de også haft mere held i deres lodtrækning end Chelsea, så chancerne burde uden tvivl være gode.

Hvis du tror på en Arsenal sejr i Europa League, så får du pengene 7 gange igen hos NordicBet.

Napoli

Er du ekstra eventyrlysten, så kan du også med lidt held holde pengene inde ved en satsning på Napoli. De har en lodtrækning der indtil videre er faldet ganske godt ud i deres favør. Og de bør have gode chancer for at avancere. Derudover har klubben leveret udmærkede resultater i både lokale ligaer, såvel som champions League.

Få en Napoli-sejr til odds 8.00 hos Unibet

Få op til 1500 kr. i startbonus med Unibet

Salzburg

Et odds der måske kan vise sig at være ganske lukrativt, vil være at satse på Red Bull klubben Salzburg. Det er i øjeblikket dem der har opnået flest point i gruppespillet i Europa League, og de har vist en sublim karakter hele ligaen igennem. De lider under at have fået en ret så svær lodtrækning direkte ud af kassen, men hvis de kan overvinde den, så har de gode chancer.

De unge talenter i klubben formår på én gang både at overraske med nye og spændende spillerkombinationer, men samtidig også at udvise en stærk korpsånd. Dette er helt klart et bud på min yndlings tipping liste.

Hvis de formår at hive en sejr hele vejen hjem til Salzburg, så får du pengene 21 gange igen hos Nordicbet.

Sammenlign velkomstbonusser fra danske bookmakere her

Læs flere vinder tips her…

Champions League vinder odds 

Superliga vinder odds