via EkstraBladet Rabatkoder

Esbjerg fB – Vendsyssel FF | Betting tips og optakt

21. juli 2018 16:00 Blue Water Arena
Esbjerg fB V Vendsyssel FF
UVTUVU
Sidste 6 kampe
VVVVUV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

De to oprykkere fik en glimrende start på livet i Superligaen med henholdsvis uafgjort til Esbjerg i Farum og en sejr til Vendsyssel hjemme i Hjørring over OB. Det skal blive interessant at se, hvilket af de to hold der klarer sig bedst i forhold til sidste sæsons møder, hvor det blev til to udesejre. Begge mandskaber var i øvrigt klart bedre på udebane end på eget græs.

Esbjerg havde helt klart store problemer med tempoet i begyndelsen af deres første kamp, men de kom bedre med efter pausen. Det er noget, de skal have indstillet spillerne på meget snart, ellers kommer de i problemer allerede her mod Vendsyssel. Nordjyderne spillede med høj intensitet og gav ikke modstanderen meget ro til at bygge deres spil op. Kan de gentage det i dette opgør, har de alle muligheder for at få et godt resultat ud af anstrengelserne.

Vores tip

Vores tip er at der bliver scoret over 2,5 mål i kampen. Set til odds 1.80. De to hold har ikke haft svært ved at få scoret i deres tidligere indbyrdes kampe. Med det spil de har vist i første runde, ligner dette opgør ikke en undtagelse fra den tendens. Esbjerg var i problemer i første halvleg mod FCN og kunne nemt have været bagude med mere end det ene mål. Det var især tempoet, det kneb med, og det tager nok lidt tid at vænne sig til.

Spil på Superligaen – hent din velkomstbonus nu

Vendsyssel viste til gengæld, at de er et hold der kommer med højt tempo og stor energi hvilket overraskede OB. Udviser de samme taktik i denne kamp, er der lagt op til endnu en målrig kamp.

Esbjerg nyheder

På Esbjergs træningsbane finder man i øjeblikket ingen ringere end Rafael van der Vaart. Han træner med for at holde formen ved lige, men også for at forsøge at få sig en kontrakt. Begge parter er interesseret, men økonomien er ikke til stede lige nu. Skulle der åbne sig en mulighed, er der næppe tvivl om at Van der Vaart vil være en god forstærkning for John Lammers tropper.

Vendsyssel FF nyheder

Mogens Krogh, direktør i Vendsyssel FF, er yderst tilfreds med indstillingen i truppen. Han udtaler endvidere, at de kigger på to offensive forstærkninger og håber på at der sker noget i indeværende transfer vindue.

Seneste indbyrdes kampe

Esbjerg: 3
Uafgjort: 1
Vendsyssel: 2

Af de 6 opgør de to hold har spillet mod hinanden, er kun to endt med hjemmesejr.

Esbjerg fB – forventet startopstilling

Jeppe Højbjerg, Daniel Anyembe, Markus Halsti, Agus Garcia, Jesper Lauridsen, Lasha Parunashvili, Joni Kauko, Mark Brink, Anders Dreyer, Adrian Petre, Emmanuel Oti Essigba

Vendsyssel FF – forventet startopstilling

Nicolai Flø, Alexander Juel Andersen, Søren Henriksen, Jakob Hjorth, Daniel Christensen, Mikkel Frankoch, Lucas Jensen, Morten Knudsen, Moses Opondo, Washington Brandão, Sebastian Czajkowski

Reklame

EfB - VEN odds og spilforslag