via EkstraBladet Rabatkoder

Esbjerg fB – SønderjyskE | Betting tips og optakt

13. august 2018 19:00 Blue Water Arena
Esbjerg fB V SønderjyskE
UTTU
Sidste 6 kampe
TUVT
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Esbjerg fB – SønderjyskE optakt

Hjemme på Blue Water Arena skal Esbjerg forsøge at få deres første sejr i denne sæson mod lokalrivalerne fra SønderjyskE. Det var ellers tæt på mod Randers hvor holdet førte 3-0, men på bare et par minutter helt til sidst fik gæsterne scoret to gange og det endte dermed 3-3. Bestemt ikke til træner John Lammers udelte fornøjelse.

FIND VELKOMSTBONUS TIL SPIL PÅ SUPERLIGAEN HER

Læs vores tip til kampen her

EfB har efter et langt tilløb skrevet en ét årig kontrakt med Rafael Van der Vaart. Til gengæld ser unge Anders Dreyer ud til at være tabt for klubben. Han er på vej til Brighton og Premier League for noget der ligner 17 mio. Kr. Spændende at se om der skulle være en erstatning på bedding i det vestjyske.

SønderjyskE er kommet rimeligt fra start og selv om de tabte til AGF senest, så spillede de en ganske god kamp. Der manglede blot lidt effektivitet foran mål til at få omsat overtaget i boldbesiddelse til scoring. Har man ikke den går det ofte sådan, at modstanderen scorer og punkterer gejsten. Hvis SønderjyskE kan fortsætte de lovende takter er der absolut mulighed for at få et resultat i dette opgør.

Vores tip

Vores tip til kampen er et spil på en udesejr. Sønderjyske har et godt tag på Esbjerg, der kun har en enkelt sejr på Blue Water Arena i de seneste fem kampe mod gæsterne fra Sønderjylland. Esbjerg har et stort problem, de lukker alt for mange mål ind i eget net. De scorer også en del mål selv, men her møder de et hold der formår at lukke af for modstandernes forsøg. Derfor er det altafgørende, at hjemmeholdet får styr på det forsvarsmæssige hvis de skal gøre sig forhåbninger om point. Det tror vi ikke at de klarer og gæsterne står derfor med de bedste kort på hånden. Vi tror på en smal sejr til SønderjyskE i et ellers målfattigt opgør.

Hent din betting bonus her inden du spiller på at SønderjyskE vinder

Seneste indbyrdes kampe

Esbjerg:  7
Uafgjort: 7
SønderjyskE: 13

SønderjyskE har taget på Esbjerg hvis man ser på alle forudgående møder og ser man kun på de seneste år er det det samme billede der gør sig gældende.

Esbjerg nyheder

Jamaicanske Rodolph Austin, med en fortid i bl.a. Leeds, forventes tilbage på banen om 5-6 uger. Han træner så småt igen efter den alvorlige knæskade han pådrog sig i sidste sæson.

SønderjyskE nyheder

Intet spændende at berette.

Esbjerg forventet startopstilling

Jeppe Højbjerg, Daniel Anyembe, Markus Halsti, Agus Garcia, Jesper Lauridsen, Lasha Parunashvili, Joni Kauko, Mark Brink, Anders Dreyer, Adrian Petre, Emmanuel Oti Essigba

SønderjyskE forventet startopstilling

Sebastian Mielitz, Stefan Gartenmann, Marc Pedersen, Kees Luijckx, Nicholas Marfelt, Eggert Jonsson, Christian Jakobsen, Johan Absalonsen, Marcel Rømer, Mart Lieder, Mads Hvilsom

Reklame

EfB - SJE