via EkstraBladet Rabatkoder

Esbjerg – OB | Der er point til dem i blå og hvide striber

14. september 2018 19:00 Blue Water Arena
Esbjerg fB V OB
TUVVVT
Sidste 6 kampe
VTTUVU
Udgivet d. Sidst opdateret 4. september 2018 @ 15:45

ESBJERG – OB optakt

Esbjerg tager hjemme på Blue Water Arena imod OB. Efter nederlaget til FCK vil hjemmeholdet meget gerne tilbage på sejrskurs og holde trit med toppen af Superligaen. Gassen er gået lidt af OB igen og de kæmper lidt med effektiviteten.

Find din nye bookmaker her

Optakt og gratis betting tips

Esbjerg havde ikke den fornødne styrke til at drille FCK, men de spillede en ganske fornuftig kamp alligevel. Især i anden halvleg kom der mere format over spillet. Det var indskiftningen af Rafael van der Vaart der markerede skiftet. Hollænderen havde bl.a. en række farlige indlæg der voldte gæsterne en smule problemer.

Esbjerg havde Rodolph Austin på bænken senest og han er nok snart klart til få lidt spilletid igen. Det vil helt sikkert være en forstærkning når den store forsvarsspiller kommer i form efter sin lange skadespause. Han starter næppe inde i denne kamp, men kunne godt få spilletid hen mod slutningen.

OB er nu ubesejret i tre kampe, men ligger stadig næstsidst i Superligaen med blot en enkelt sejr i denne sæson. De spiller ikke dårligt, men den er helt gal med effektiviteten foran mål. Sidste års topscorer, Anders Jacobsen, har kun vejen til netmaskerne en gang indtil nu.

Der er hjælp på vej til OB’s offensiv, i form af Bashkim Kadrii der vender tilbage til klubben han tidligere har spillet 117 kampe for. Han slog ikke rigtig igennem i FCK, men det bliver spændende at hvor meget han har udviklet sig. Han kunne sagtens få debut i denne kamp.

Vores tip

Mit tip lyder spil på sejr til Esbjerg. Der er gejst og energi i hjemmeholdet for tiden og nederlaget til FCK kommer ikke til at ændre væsentligt på det. Esbjerg har et godt tag på OB og med Rafael van der Vaart enten med fra start eller som en super indskifter, får OB noget at se til. Læg dertil fynboernes manglende evne til at få puttet bolden i nette selv og du har opskriften på en hjemmesejr. Sejr til Esbjerg.

Spil helt risikofrit på Superligaen med Nordicbet

Seneste indbyrdes kampe

Esbjerg har domineret OB i de senere år, med 7 sejre i de seneste 10 opgør. OB her taget 9 af deres 16 sejre på udebane. Det er 18 kampe siden de to hold spillede uafgjort.
ESBJERG: 13
Uafgjort: 7
OB: 16

ESBJERG nyheder

Inden transfervinduet lukkede nåede Esbjerg at leje marokkaneren Adnane Tighadouini, med option på at købe ham efter sæsonen. Fløjen har en fælles fortid med træner John Lammers i hollandsk fodbold.

OB nyheder

Keeper Thomas Mikkelsen er lejet ud til Lyngby.

Reklame

EfB - OB odds og spilforslag