via EkstraBladet Rabatkoder

Esbjerg – Horsens | Viser Esbjerg takter som et tophold?

2. marts 2019 16:00 Blue Water Arena
Esbjerg fB V AC Horsens
TVTVUU
Sidste 6 kampe
TVUTUU
Udgivet d. Sidst opdateret 1. marts 2019 @ 18:04

Esbjerg - Horsens optakt

Esbjerg tager hjemme imod Horsens d. 2. marts kl. 16.00. EfB ligger nummer 5 i superligaen, mens Horsens ligger nummer 9. Esbjerg tabte i sidste runde 2-0 ude mod Hobro. Horsens tabte hjemme 1-2 mod OB.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

Esbjerg fik ikke et ben til jorden på den umulige bane i Hobro, der med en masse fysik mere kom til sin ret på pløjemarken. Her er der en lille matchbold til Esbjerg. Dels virker Horsens meget svage og dels har Esbjerg normalt fat i den lange ende på sin hjemmebane. Kravet er ret enkelt. Der skal tre point ind på kontoen, hvis de vil slutte i top-6. Man kan også med rette spørge, hvad de dog vil der, hvis de ikke kan klare Horsens.

Horsens måtte trods føringsmål, flot sat ind af Peter Nymann, se det hele forsvinde op i ingenting efter en udvisning til Hallur Hansson og en sen scoring af OB. Det gav ikke points, men Esbjerg er altså kun en enkelt point foran i tabellen, hvor midten udgøres af en masse hold meget tæt på hinanden. Så turen til Vestkysten skal give points, hvis Horsen vil beholde chancen for at komme med i top-6.

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at Esbjerg vinder kampen. Esbjerg spiller som regel godt på hjemmebanen, hvor Horsens ikke så ofte får noget med hjem. Denne Esbjerg spiller ikke to dårlige kampe i træk.

Seneste indbyrdes kampe

Esbjerg: 5
Uafgjorte: 2
Horsens: 3

Den seneste kamp i Esbjerg endte 2-0.

Esbjerg nyheder

Kristian Dirk Riis – sygdom
Adnane Tighadouini – skadet

Horsens nyheder

Hallur Hansson – afsoner karantæne

Reklame

Esbjerg - Horsens odds og spilforslag