via EkstraBladet Rabatkoder

Esbjerg – Hobro | Kan Esbjerg fortsætte succesen?

19. oktober 2018 19:00 Blue Water Arena
Esbjerg fB V Hobro IK
VUVTVV
Sidste 6 kampe
VTVTUV
Udgivet d. Sidst opdateret 23. oktober 2018 @ 9:59

Esbjerg FB – Hobro IK Betting Tips

Denne 13. runde i den danske Superliga byder på 4. pladsen Esbjerg FB der på hjemmebane tager imod sidstepladsen fra Hobro IK.

Optakt og gratis betting tips

Esbjerg kommer til kampen efter en start på sæsonen som de færreste havde set komme. Oprykkerne ligger lige pt. på en meget flot 4. plads med 18 point efter 12 kampe. En af udslagsgiverne for deres gode sæsonstart har været at de har været gode til ikke at lukke mange mål ind imod hold der ligger i samme del af tabellen eller lavere.

Læs vores tip her

Lige netop det er meget vigtigt, hvis man vil være et midterhold i ligaen. At lukke 2-3 mål osv. ind imod tophold som FCK, FCM og Brøndby er ikke et videre problem, så længe man kan holde en stærk defensiv imod de hold man egentlig konkurrerer med. På hjemmebanen har Esbjerg kun tabt 2 kampe hvor den ene kamp var imod FC København.

Mange havde inden sæsonstarten forudsagt at Hobro ville rykke ned i 1. divisionen. Indtil videre har de ikke vist noget der skulle tale imod den påstand. De ligger på sidste pladsen og har kun formået at hente 9 point efter de første 12 kampe. I modsætning til Esbjerg som var et stærkt defensivt hold, så har Hobro lukket med flere længder flest mål ind i ligaen. Efter de første 12 kampe har Hobro lukket hele 31 mål ind og de har derudover stadig en hjemmesejr til gode.

Denne kamp bliver en rigtig god chance for at Esbjerg kan starte en stime og spille med helt i toppen. Hvis man vil være med i den øverste del af tabellen, så er det kampe som disse imod Hobro som bare ikke må tabes. Jeg kunne forestille mig at det blev en kamp med mange mål og et Esbjerg hold der muligvis vil prøve at sætte tempoet ned.

Vores tip

Efter min mening, kommer Hobro ikke til at få et ben til jorden i denne kamp. De har det klart dårligste mandskab i ligaen, og ligner et hold der ikke hører til. Esbjerg er rigtig stærke på hjemmebanen imod dårligere placerede hold, så derfor tror jeg at det bliver en klar sejr til Esbjerg. Det er set til odds 1,95.

Hent en velkomstbonus her inden du spiller på kampen

Seneste indbyrdes kampe

Esbjerg FB : 1
Uafgjort : 3
Hobro IK : 1

De to hold har historisk set spillet mange uafgjorte kampe, men efter min mening er det første sæson hvor Esbjerg har set så stærke ud og at Hobro har set så dårlige ud.

Esbjerg FB nyheder

Esbjerg FB har spillerne Daniel Anyembe og Rafael van der Vaart skadet, som begge er ude med ukendte skader og man ved ikke hvornår de er tilbage.

Hobro IK nyheder

Hobro IK har en del skader op til kampen. De har Edgar Babayan og Emmanuel Sabbi der er ude med ukendte skader. Rasmus Petersen er ude med en lyskenskade, Jacob Tjørnelund er ude med en forstuvet ankel og burde snart være tilbage. Til sidst er Pål Alexander Kirkevold skadet med en ankelskade og er tilbage engang i November.

Læs flere Superliga tips her…

Superliga: AGF – AaB 21.10.2018

Superliga: Randers FC – SønderjyskE 21.10.2018

Superliga: Brøndby – OB 21.10.2018

Superliga: FC Nordsjælland – FC Midtjylland 21.10.2018

 

 

Reklame

Esbjerg FB – Hobro IK odds