via EkstraBladet Rabatkoder

ESBJERG – FCK: Hvem skal fortsætte den gode stime?

2. september 2018 16:00 Blue Water Arena
Esbjerg fB V FC København
TTUVVV
Sidste 6 kampe
VVVVUV
Udgivet d. Sidst opdateret 28. august 2018 @ 14:34

ESBJERG – FCK optakt

Esbjerg tager hjemme på Blue Water Arena imod FCK. Begge hold har fundet formen på det seneste ikke mindst FCK der ser stærke ud og scorer mange mål. Esbjerg skal stramme sig an for at kunne true gæsterne i denne kamp.

Find din nye bookmaker her

Optakt og gratis betting tips

Efter at have lukket alt for mange mål ind i de første kampe ser det ud til, at der er kommet mere styr på forsvaret. Træner John Lammers har arbejdet hårdt med sine spillere for få stabiliseret den del af spillet. Noget tyder på, at det har båret frugt for i de sidste to kampe har de holdt nullet.

FCK har lige nu fokus på kampen torsdag mod Atalanta. Efter 0-0 i Italien er der pæne muligheder for avancement til Europa League gruppespillet, men det bliver svært imod en god modstander. Derfor sparede Ståle Solbakken en håndfuld spillere i opgøret mod SønderjyskE. Selv om gæsterne kom foran vandt de kampen med 3-2 og sidder derfor stadig på 1. pladsen i Superligaen.

Efter nederlaget i åbningskampen har der ikke været meget slinger i valsen. Kun mod AGF var det ved at gå galt, men det blev til det ene point. Dermed er de oppe på 5 sejre og tilbage på det spor der fører dem med i kampen om mesterskabet.

Vores tip

Mit tip lyder på en sejr til FCK. Selv om Esbjerg har holdt nullet de seneste to kampe, så kommer de her op imod en modstander af en anden kaliber. FCK har klasse til at sætte Esbjerg under så stort pres, at de nok skal få scoret. Det tvivler jeg på at hjemmeholdet gør. Ståle Solbakkens største problem bliver at motivere holdet hvis de taber kampen mod Atalanta. Det kan i så fald blive aktuelt med rotation i truppen igen. Det behøver ikke at være et problem, men er en usikkerhedsfaktor der skal tages højde for. Derfor vil jeg ikke anbefale at spille på en større sejr til gæsterne i denne kamp. Heller ikke selv om de i den grad har statistikken på deres side.

Kickstart din betting med en velkomstbonus fra Bwin – op til 1.000 kr.
1. Nye kunder 18+ år, bosat i DK. 2. min. indbetaling: 100 kr. 3. Gennemspilning: 10 X til min. odds 1.70. 4. Indbetaling: inden 30 dage efter registrering. 5. Indbetaling med Moneybookers/Skrill, Neteller eller PaySafe Card kvalificerer sig ikke 6. Reger & vilkår gælder. 

Seneste indbyrdes kampe

Esbjerg og FCK har mødt hinanden 41 gange tidligere. FCK dominerer klart med sejr i over halvdelen af kampene. De seneste 7 kampe er vundet af FCK med 17-4 i samlet målscore. Kun to gange har Esbjerg vundet på hjemmebane og det er mere end 10 år siden at det skete sidst.

ESBJERG: 6
Uafgjort: 12
FCK: 23

ESBJERG nyheder

Esbjerg fortsatte den gode stime med endnu en 1-0 sejr. Denne gang ude mod AaB. Joni Kauko scorede sit tredje sæsonmål og trods et kraftigt AaB-pres formåede Esbjergs forsvar at holde stand.

Der var debut til Rafael van der Vaart hos Esbjerg.

FCK nyheder

Der er ikke rapporteret om skader i truppen

Reklame

EfB - FCK odds og spilforslag