via EkstraBladet Rabatkoder

Esbjerg – FC Midtjylland | Skal der havvand i førerskibet?

4. november 2018 18:30 Blue Water Arena
Esbjerg fB V FC Midtjylland

All Unibet customers

BOOST DINE KOMBI-SPIL OP TIL 30% HVER UGE

18+, spillemyndigheden.dk
1. Kun pre-match spil på fodbold 2. Min. 3 kampe 3. Maks. indsats: 250kr. 4. Min odds: 1.40 5. Maks. ekstragevinster: 50.000 kr. 6. Regler & vilkår gælder
Flere regler & vilkår
VVVUTV
Sidste 6 kampe
VVVUVU
Udgivet d. Sidst opdateret 29. oktober 2018 @ 14:56

Esbjerg - FC Midtjylland optakt

Esbjerg tager hjemme imod Midtjylland d. 4. november kl. 18.30. Esbjerg ligger nummer 3 i den danske superliga, mens Midtjylland ligger nummer 1. Esbjerg vandt 2-0 ude mod Randers i sidste runde. FC Midtjylland vandt 1-4 ude mod Nordsjælland.

Læs vores tip

Optakt og gratis betting tips

Esbjerg er stille og roligt klatret op på superligaens 3. plads. Det er helt vildt imponerende klaret af oprykkerne fra vestkysten. Vi skal også huske på, at de solgte guldfuglen Dreyer allerede efter et par kampe. Så de har fået det optimale ud af spillermaterialet må man sige. De vinder bare de rigtige kampe og taber ganske vist til topholdene, men det er nok til at ligge lunt i toppen. Her får vi så et svar på, om de hører hjemme i toppen.

Mestrene fra heden kværner bare derudaf og senest fik de savet bronzevinderne fra FC Nordsjælland over med hele 4-1 på udebane. Træner Jess Thorup er taget til Belgien, men det forandrer ikke ret meget i en klub som FCM. Her har Kenneth Andersen overtaget trænersædet. Spørgsmålet er om toget bare buldrer fremad uden at miste flere points i efteråret, eller om der kommer nye måder at forstå fodbold på med den nye træner.

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at FCM vinder kampen. FC Midtjylland er et meget bedre hold spiller for spiller end vestjyderne, og de henter tre points mere til deres dukseplads her. Esbjerg har det altid svært mod Midtjylland og jeg tror ikke de sætter næsen op efter point i denne kamp.

Få en god start 1500 kr. i starbonus hos Unibet

Seneste indbyrdes kampe

Esbjerg: 1
Uafgjorte: 2
FC Midtjylland: 7

Seneste møde mellem de to mandskaber i Esbjerg endte 1-3.

Esbjerg nyheder

Adnane Tighadouini – skadet
Rafael van der Vaart – skadet
Lasha Parunashvili – afsoner karantæne

FC Midtjylland nyheder

Artem Dovbyk – skadet
Okusun – skadet

 

Læs flere Superliga tips her…

AGF vs. Randers

Reklame

Esbjerg - FC Midtjylland odds og spilforslag