via EkstraBladet Rabatkoder

Esbjerg fB – Randers FC | Optakt og betting tips

4. august 2018 16:00 Blue Water Arena
Esbjerg fB V Randers FC
TTUVTU
Sidste 6 kampe
VUTVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

EfB - RFC optakt

Esbjerg og Randers kæmper for at komme op i omdrejninger efter sommerpausen. Umiddelbart er der mest gang i den hos hjemmeholdet, men det hjælper ikke at score mål hvis der samtidig lukkes for mange ind. Efter et flot point ude mod FCN var der målfest hjemme på Blue Water Arena hvor det blev til et 2-3 nederlag til Vendsyssel. Det vil sikkert glæde træner Jess Thorup hvis holdet kunne få styr på forsvaret og stoppet hullet bagude.

Find betting tilbud fra danske bookmakere her

Randers har spillet anderledes sikkert og deres udfordring ligger i angrebet. Kun et enkelt mål er det blevet til, men det var også tæt på at give fuld gevinst i Horsens. Spændende bliver det at se hvilket af de to hold der først får forbedret deres svage punkt.

Optakt og gratis betting tips

Esbjerg var senest en tur i Herning og indkasserede her et 1-3 nederlag mod FCM. Gæsterne kom hurtigt bagud og kampen viste at de var ret ineffektive frem af banen. Selv om Esbjerg havde bolden mest blev det kun til to afslutninger på mål. Det er meget sjældent, at det er nok til af få point.

Randers viste mod OB større stabilitet med solidt spil hjem af banen. Med en lynscoring i første minut afgjorde eks-OB’eren Andre Rømer kampen. Selv om OB havde overvægt i bold besiddelse formåede Randers af kontrollere kampen og lukke af for gæsternes opspil.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på handicap udesejr (Randers +1). Der er lagt op til en kamp uden mange mål. Randers styrke er ikke at lukke mange scoringer ind og spille ud fra en stærk defensiv. Mod Esbjergs lidt vaklende forsvar og deres ineffektive angreb bør Randers kunne få mindst uafgjort i denne kamp, og får den en vinder peger pilen mest i gæsternes retning.

NordicBet har lige nu en god bonus til Superligaen – find den her!

Seneste indbyrdes kampe

Esbjerg : 8
Uafgjort : 15
Randers : 17
Esbjerg og Randers har mødtes 40 gange tidligere og det er med en klar overvægt i sejre til Randers. De seneste to opgør er endt uden scoringer.

Esbjerg nyheder

Emmanuel Oti Essigba sad over med en skade i sidste runde, men han har trænet med og er formodentlig med i truppen til denne kamp.

Randers FC nyheder

Randers har fortsat Kasper Enghardt og Mikael Boman ude, men får forstærket offensiven idet Jannik Skov Hansen er med i truppen igen.

Esbjerg forventet startopstilling

Jeppe Højbjerg, Daniel Anyembe, Markus Halsti, Agus Garcia, Jesper Lauridsen, Lasha Parunashvili, Joni Kauko, Mark Brink, Anders Dreyer, Adrian Petre, Mathias Kristensen

Randers FC forventet startopstilling

Patrik Carlgren, Johnny Thomsen, Jonas Bager, Erik Marxen, Kevin Conboy, Mikkel Kallesøe, Nicolai Poulsen, André Rømer, Joel Allansson, Saba Lobjanidze, Benjamin Stokke

Reklame

EfB - RFC odds og spilforslag