via EkstraBladet Rabatkoder

ESBJERG – AGF | Hvem hører til i toppen?

30. september 2018 14:00 Blue Water Arena
Esbjerg fB V AGF
TVVTVV
Sidste 6 kampe
TVUVUU
Udgivet d. Sidst opdateret 28. september 2018 @ 14:21

Esbjerg - AGF optakt

Esbjerg tager hjemme imod AGF søndag d. 30. september kl. 14.00. Esbjerg ligger nummer 5 i den danske superliga, mens AGF ligger nummer 9. Efter en god stime måtte Esbjerg rejse hjem fra ærkerivalerne i Vejle med 0 point. AGF drømmer om at komme længere op i tabellen.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

Esbjerg kunne godt have fået mere med hjem end de ømme ben. Der var meget store chancer til angriberne, som dog forstod at brænde dem alle. Dermed kunne Vejle gå fra banen som vindere efter lang tid uden. Så kender vi Esbjerg igen. De snupper points mod de store og taber til de hold, som ligger i bunden. Der bliver noget at arbejde med mentalt for Esbjerg inden denne kamp.

Med det røde kort skal der også findes en erstatning for Agus i forsvaret. Men det har Esbjerg prøvet før, så mon ikke det lykkes. På hjemmebanen er Esbjerg altid svære at spille mod.

AGF leverer varen i form af mål i deres kampe. Så de skal i hvert fald ikke beskyldes for ikke at spille underholdende. Det er bare for langt mellem sejrene, og derfor ligger de atter nede i den tunge ende.

Jeg er ikke i tvivl om, at cheftræner David Nielsen gerne ser sit hold oppe omkring midten af rækken. Det har spillet bare ikke været til.

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at der scores begge hold scorer. Esbjerg er gennem en række kampe lykkedes godt med at afholde modstanderne fra at score, men mod Vejle gik det galt, og med karantæne til Agus Garcia vil Esbjergs forsvar være til at tale med. AGF har lavet mål i alle deres kampe – i hvert fald i de seneste fem kampe. Så det vil være et oplagt spil her.

Lige nu: 1000 kr. velkomstbonus med Betfair

Seneste indbyrdes kampe

Esbjerg: 2
Uafgjorte: 3
AGF: 5

Seneste møde mellem de to mandskaber i Esbjerg sluttede 0-0.

Esbjerg nyheder

Kristian Dirks Riis – knæskade
Agus Garcia – afsoner karantæne efter rødt kort

AGF nyheder

Mustafa Amini – afsoner karantæne efter rødt kort

Reklame

Esbjerg - AGF odds og spilforslag