via EkstraBladet Rabatkoder

Esbjerg – AaB | Første mål er vigtigt her

30. november 2018 19:00 Blue Water Arena
Esbjerg fB V AaB
VVUVTU
Sidste 6 kampe
UTVUUU
Udgivet d. Sidst opdateret 27. november 2018 @ 13:45

Esbjerg - AaB optakt

Esbjerg og AaB er de nærmeste forfølgere til de to suveræne tophold i Superligaen. Lige nu kører det bedst for vestjyderne, der tydelig vis er i glimrende form. De var uheldige med at tabe i Odense senest og ser helt sikkert denne kamp som en der kan vindes.

Vores tip

AaB har derimod nogle problemer med at afgøre deres kampe. Det er blevet til en del uafgjorte opgør på det seneste, som 1-1 i Vejle senest. Det ligner umiddelbart endnu en tæt kamp, med hjemmeholdet som svag favorit.

Optakt og gratis betting tips

Esbjerg formåede ikke at vinde i Hjørring, men fik trods alt det ene point med hjem. Kampen mod Vendsyssel var ikke den mest underholdende som vestjyderne har taget del i. Men de er ikke de første der har måtte sande, at Vendsyssel er svære at slå i egen hule.

I det hele tager er formen nedadgående for Esbjerg, der er uden sejr i tre kampe. Det har dog heller ikke været modstandere de kunne forvente at slå uden besvær. Klubben har trods alt også sejren over SønderjyskE i pokalen at hænge deres selvtillid på.

AaB har ikke imponeret i denne sæson og det kniber med at hænge på i tabellen. Det uafgjorte resultat senest i Vejle blev derfor Morten Wieghorst sidste i spidsen for nordjyderne. Nu er det så assistent Jacob Friis der får ansvaret frem til vinterpausen.

Det er ikke forventeligt, at der kommer den helt voldsomme reaktion på fyringen af Wieghorst, al den stund at spillerne ikke var utilfredse med hans metoder. En reaktion må vente til der er udpeget en ny træner og nye ideer skal implementeres.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på hjemmesejr. Esbjerg har ganske vist ikke vundet meget på det seneste, men de har ikke på nogen måde været udspillet. Problemet for John Lammers tropper har været den manglende evne til at lukke kampene når der er foran. AaB kommer ud til deres første kamp med ny træner og det er ikke befordrende for stabilitet. Det må forventes, at Esbjerg vil forsøge at skabe pres på AaB for at udnytte en eventuel usikkerhed i taktikken. Med en koncentreret indsats, og en smule større effektivitet, vil Esbjerg kunne redde en smal sejr hjem.

Spil nu og få op til 1000 kr. i velkomstbonus hos Betfair

Seneste indbyrdes kampe

Esbjerg og AaB har fordelt deres indbyrdes resultater ganske jævnt, både historisk set og i de seneste opgør. Esbjerg vandt denne sæsons første kamp med 1-0 i Aalborg.

ESBJERG: 14
Uafgjort: 12
AAB: 17

ESBJERG nyheder

Der er ikke rapporter om skader efter sidste kamp.

AAB nyheder

Der er ikke rapporter om skader efter sidste kamp.

Se flere Superliga tips her…

Horsens – FCK

Brøndby – Hobro

AGF – Vejle

Randers – FC Midtjylland