via EkstraBladet Rabatkoder

England – Spanien: Hvor højt kan Løverne brøle efter VM?

8. september 2018 20:45 Wembley Stadion
England V Spanien
TTVUTV
Sidste 6 kampe
UUVUVU
Udgivet d. Sidst opdateret 4. september 2018 @ 17:42

England - Spanien optakt

England kick-starter deres UEFA Nations League deltagelse, når de tager imod Spanien på Wembley Stadion d. 8. September kl. 20.45. Gareth Southgate vil forsøge at opretholde det momentum, der fik England til VM-semifinalen i Rusland denne sommer. Men med Spanien placeret bare tre pladser under de tre løver på FIFA-verdensranglisten, betyder det et tæt opgør mellem den europæiske duo.

Vil du spille på denne kamp? Se de bedste væddemål på markedet

England og Spanien mødes i UEFA Nations League lørdag aften, hvor den europæiske duo håber på et positivt resultat på Wembley Stadion. De tre løver har et forspring efter deres succesfulde VM i Rusland. England ved dog, at de skal være et sted tæt på deres bedste for at opnå de tre point i weekenden.

Hjemmeholdet har en næsten fuld truppe at vælge fra når det gælder startopstillingen. Herunder forventes Harry Kane, Jesse Lingard og Kieran Trippier at være blandt de spillere, der er sikre på at beholde deres startsteder fra verdensmesterskabet.

Vores tip

Vores spiltip til kampen på Wembley Stadion er at satse på at begge hold scorer i løbet af de 90 minutter.

BETFAIR TILBUD: ENG – SPA et mål til at blive scoret til odds  6.00

1. Kun nye kunder, der tilmelder sig med promokoden ZFBJ4K. 2. Maks. 50 kr. vil kvalificere sig til kampagnen. 3. Kvalificerede spil skal spilles på sportsbook. 4. Multispil er ekskluderede. 5. Gyldighed: 90 dage. 6. Gennemspilning: 1 gang. 7. Min. odds 1.50. 8. Fulde vilkår og betingelser gælder.

Seneste indbyrdes opgør

De to nationer har mødtes syv gange siden årtusindskiftet, hvor Spanien har vundet fire af disse møder samt et enkelt uafgjort. Sidst duoen mødtes var i en venskabskamp tilbage i november 2016, da Spanien scorede to sidste gispemål for at redde et uafgjort resultat på 2-2.

ENGLAND holdnyheder

Gareth Southgate vil være uden Manchester City-vinderen Raheem Sterling på grund af en rygskade. Luke Shaw kunne meget vel starte inde for første gang siden marts 2017 efter hans tilbagevenden til truppen. Der hersker bekymringer omkring anfører Harry Kanes fysik forud for kick-off.

SPANIEN holdnyheder

Den tidligere Chelsea-angriber Diego Costa er blevet udelukket på grund af en skade. Dette betyder, at Alvaro Morata kunne få spilletid på trods af en dårlig start på sæsonen.