via EkstraBladet Rabatkoder

England – Panama betting tips og optakt

24. juni 2018 14:00 Nisjnij Novgorod Stadion
Panama V England
TTUVTT
Sidste 6 kampe
VVVUVV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

England - Panama optakt

Nizhny Novgorod Stadion: Kapacitet 45,000

England møder Panama d. 24. juni kl. 14.00 på Nisjnij Novgorod Stadion. Panama tabte sin første gruppespilskamp 3-0 til Belgien, mens England løb afsted med en 2-1 sejr over Tunesien. Det ser lidt sort ud for Panama, der er kommet i noget af en modvind, da de skal vinde denne svære kamp for overhovedet at have en chance for at gå videre.

Gratis betting tips

England var ved at blive presset derud, hvor de ikke kunne bunde i deres første kamp mod Tunesien, og skulle kæmpe noget mere end forventet. Kampen endte dog med en sejr til De Tre Løver, og holdet må dermed være helt opladt på selvtillidsbarametret til denne kamp. Vi forventer altså et imponerende show mod Panama, hvor Englænderne virkelig viser hvad de kan.

Vores tip

Den sydamerikanske nation virkede temmelig uheldige i deres kamp mod Belgien, hvor de tabte 3-0. Vi forventer dermed ikke det helt store fra den panamanske side og tipper kampen til en sikker sejr til England.

England nyheder

Landstræner, Gareth Southgate, har haft stor succes med sin 3-5-2 / 3-5-1-1 formation, og det indbragte da også England de 3 point, så der forventes ikke de store ændringer i Englands startopstilling. England kom også skadesfri ud af den første kamp, så der er intet der forhindrer et brag af en kamp fra Englands side.

Panama nyheder

Der er ikke meldt ud om nogle store ændringer eller skader på holdet. Men efter nederlaget til Belgien, kan træner, Hernán Darío Gómez, meget vel have noget nyt i baghånden. Det er trods alt Panamas første VM, så det er nu, der skal tages chancer.

Seneste indbyrdes kampe

De to mandskaber har ikke tidligere mødt hinanden i en offciel fodboldkamp.

Reklame

England - Panama odds og spilforslag