via EkstraBladet Rabatkoder

England – Kroatien: Kan Three Lions vinde deres Nations League-gruppe?

18. november 2018 15:00 Wembley Stadion
England V Kroatien
IVUVTT
Sidste 6 kampe
IVUTUT
Udgivet d. Sidst opdateret 13. november 2018 @ 14:55

England - Kroatien optakt

Kroatien slog England i den ene VM-semifinale i sommers. Kampen på Wembley giver England mulighed for at hævne nederlaget ved at henvise Kroatien til nedrykning fra Nations League gruppe A. Three Lions kan samtidig opnå National League hæder, men meget vil afhænge af, hvordan Spanien klarer sig.

England vil gå efter en god afslutning på et rigtigt flot år. 2018 vil blive husket som året, hvor det engelske landshold endnu en gang fik hele England til at drømme om at opnå det, der ellers synes så umuligt.

Læs vores tip

Når alt kommer til alt, står VM tilbage som lidt af en skuffelse, især i betragtning af hvor meget vejen til finalen ellers havde åbnet sig for englænderne. Englands fornemste sejr i løbet af året faldt ikke engang under VM-turneringen – den ære tilfalder englændernes sejr over Spanien i Sevilla.

Betting tips

En første halvleg, der vil leve længe i hukommelsen, bød på tre mål inden for de 45 minutter, og de blev scoret af Marcus Rashford og Raheem Sterling – sidstnævnte scorede to. England vil håbe på at afslutte dette år på toppen ved at slå det hold, der sendte hele nationen ned i kulkælderen i 2018.

Kroatien har haft lidt af en turbulent nedtur siden deres VM-finale mod Frankrig. Selv om de endte op med at tabe finalen, gjorde Kroatien det virkeligt godt, og resultatet var nok mest af alt flatterende for franskmændene. Siden da har kroaterne kun vundet en gang i fem kampe, hvor de har slået Jordan.

Kroaternes største nedtur var mod Spanien – en kamp som de tabte 6-0, og hvor spanierne leverede en enestående indsats. Men kroaterne var også meget dårlige og gjorde intet for at hjælpe sig selv. Kroaterne vil være ude efter at afslutte deres Nations League deltagelse med en sejr, som vil gøre, at de forbliver blandt de topseedede landshold.

Vores tip

Dette vil være endnu en spændende Nations League-kamp, men England vil drage fuld fordel af at spille på et udsolgt Wembley. De Tre Løvers flotte resultater vil opildne fansene og i sidste ende indebære, at England vinder komfortabelt over Kroatien.

Få op til 1000 kr. i velkomstbonus med Betfair

Tidligere indbyrdes opgør

Dette bliver det tiende møde mellem de to hold, hvor England har en smal fordel med fire sejre. Kroatien har vundet tre af opgørene, mens to er endt uafgjort. England har vundet de fleste kampe, men Kroatien har helt sikkert vundet de vigtigste kampe mellem holdene.

VM-semifinalen er et af de opgør, hvor Kroatien løb med en snæver sejr, og hertil kommer Kroatiens to sejre i Euro 2008-kvalifikationkampene. Hvem glemmer den skæbnesvangre aften på Wembley, hvor Steve McLaren stod under hans udslåede paraply?

England holdnyheder

England er velsignet med en bred vifte af muligheder over hele banen, men de er igen uden den skadede Alex Oxlade-Chamberlain, der stadig er ude med knæskade. John Stones vil sidde over med karantæne efter et gult kort i Spanien.

Kroatien holdnyheder

Der er kun en skade, der bekymrer kroaterne. De vil være uden den erfarne midtbanespiller Milan Badelj, der stadig er ude med et muskelproblem.

Find mere Nations League her…

Danmark – Wales

Reklame

England - Kroatien odds og spilforslag